RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 5. juuni 2016

MATTI ILVES: LAPSI SUNNITEKSE "VALIMA" SUGU!

Suurbritannias Brighton ja Hove´i Linnavolikogu sunnib lapsi valima sugu juba 4 aastaselt ja vajadusl võtma endale uus sooline identiteet.

Vaat siis, kuhu on progressiivsemad Lääne-Euroopa riigid juba jõudnud. Teadsime, et Euroopa Liidus valitseb arvamus, et lapse sugu ei ole looduse poolt määratud - vaid tema enda määrata. Seda seisukohta toetab ka nn. sooneutraalne kasvatus, mida hakatakse tulevikus meilgi juurutama.

Sealne linnavolikogu teatas: "Me teame, et kõik lapsed ei samastu sooga, mis on antud neile sündimisel ja seepärast nüüdses uues süsteemis lapsed võivad tuvastada, kas nad on mehed või naised."

Vanemad on sellisest teatest lausa raevus (aga kes nendega arvestab) ja Tory MP Andrew Bridgen kirjutas, et see on "täiesti naeruväärne". Lisades: "Koolid-lasteaiad peavad õpetama lapsi lugema ja kirjutama, mitte aga sundima neid mõtlema soo vahetustehingutele."

Ega nüüd pole enam midagi imestada, miks võrdõigusvolinik Liisa Pakosta soovis, et Eesti Haigekassa maksaks kinni soovahetusoperatsioonid. Pakosta oli ikka väga ettenägelik.

Kasutatud allikas: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/7089698/Parents-blast-council-after-kids-told-to-choose-their-gender.html
_______________
Võite lugeda lisaks SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP