RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. juuli 2016

MART HELME: Õõvastav terrorirünnak Prantsusmaal Nice'is vajab kainet hinnangut.

Mina isiklikult ja Eesti Konservatiivne Rahvaerakond avaldame kaastunnet prantsuse rahvale ja mõistame resoluutselt hukka Nice’is toimunud jõhkra ja argpüksliku terrorismiakti, mille käigus hukkus 84 inimest, sealhulgas 10 last. Süütute ja kaitsetute inimeste tapmine Prantsuse rahvuspühal näitab Euroopale sõja kuulutanud radikaalse islami julmust, küünilisust ja vihkajalikkust.
Vigastatute hulgas oli seekord ka Eesti kodanikke. Nice’is toimunu puudutab otseselt ka meie inimesi ja näitab halastamatult, et Lääne-Euroopa ei ole enam turvaline.

Kõigile terve mõistusega inimestele on selge, et taolised terrorirünnakud on võimalikud massilise islamikogukonna tekkimise tõttu Prantsusmaal ja teistes Lääne-Euroopa riikides. Allahu Akbar hüüu saatel põlisprantslasi tapnud Mohamedi-nimeline mees oli vormiliselt prantslane, sisuliselt aga Tuneesia päritolu islamist. On väga tähelepanuväärne, et terroristil oli Prantsuse ja Tuneesia topeltkodakondsus.

Rahvuskonservatiivid Eestis ja mujal Euroopas on pikalt hoiatanud massimmigratsiooniga vältimatult kaasas käiva kuritegevuse ja terrorismi kasvu eest. Paraku pole Lääne-Euroopa riikide silmakirjalikud valitsused võtnud midagi ette, et peatada massimmigratsiooni ja terroristide sisseimbumist Euroopa kontinendile.

Piiride kaitsmise ja smugeldajate poolt merele saadetud inimeste tagasiviimise asemel Aafrikasse korjatakse nad Liibüa rannikult üles ja tuuakse ise otse Euroopasse. Islamiriik on kuulutanud Euroopale sõja, aga poliitkorrektsete dogmade küüsis olevad valitsused ei oska ega suuda sellele kuidagi muud moodi reageerida, kui oma inimeste kodanikevabadusi piirates. Sellest hoolimata toimuvad pidevalt uued terroriaktid ja hukkuvad süütud inimesed. Kui kaua veel, enne, kui võetakse kuulda terve mõistuse häält?

Pean teid hoiatama, et Euroopa Komisjon on massimmigratsiooni resoluutse peatamise ja illegaalsete sisserännanute tagasi saatmise asemel asunud liikmesriikidele peale suruma kava määrata praktiliselt piiramatud immigrantide sundkvoodid kõikidele liikmesriikidele EL-i nn ühtse varjupaiga süsteemi nime all. Sellise kavaga nõustumine Eesti valitsuse poolt toob paratamatul Eestisse samasuguse verevalamise nagu näeme Prantsusmaal või Belgias.

Meie erakond nõuab kategooriliselt, et Eesti peab põhimõtteliselt muutma oma migratsiooni- ja asüülipoliitikat, taastama tegeliku piirivalve ja suurendama terroritõrje võimekust.

Meie liitlased selles poliitikas on eeskätt teised Balti riigid, Soome, Poola, Ungari, Slovakkia, Tšehhi, Rumeenia. Rõivase valitsuse kapitulantliku poliitika jätkamine Brüsselile meelepärases suunas toob Eestisse samad probleemid nagu on Prantsusmaal, Belgias, Hollandis, Rootsis, Saksamaal. Kui Euroopa Komisjon ja Euroopa suurriigid ei muuda oma senist suhtumist ja poliitikat immigratsiooni, tähendab see vältimatult Euroopa Liidu lagunemist, sest Euroopa rahvad ja terve hulk Euroopa valitsusi ei ole lihtsalt nõus oma kodumaad muutma islami lahingutandriks.

Allikas: Kiri meiliaadressil

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP