RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. september 2016

KANALISATSIOON ON ÜLE AJANUD: LASTE SEKSUAALNE RIKKUMINE SAKSAMAAL JÄTKUB

LGBT-rahvas endale järelkasvu kujundamas. - Foto:AFP/AFP/Getty images

Saksamaal on välja töötatud “geniaalne plaan” – tahetakse harida 6-aastaseid “seksuaalse mitmekesisuse” valdkonnas. Hesseni liidumaal viiakse koolidesse sisse uus laste seksuaalkasvatuse plaan, mida hakatakse realiseerima kohustuslikult. Tänu sellisele haridusele saavad 6- ja 7-aastased ette valmistatud ühiskonnas toimuvateks muutusteksˮ. Haridusvallas toimuvad muutused Hessenis on Roheliste partei mõju tulemus kohalikule poliitikale.

Alates 2014. aastast valitseb Hesseni liidumaal CDU koalitsioonis Rohelistega.
„Uus seksuaalkasvatuse plaan ei võta arvesse Hesseni Lastevanemate Nõukogu vastuväiteid, kes ei tahtnud nõustuda lesbide, geide, bi-, trans ja interseksuaalide promomist juba kõige nooremate laste seas,ˮ informeerib ajaleht Junge Freiheit.
Täielikult ignoreeriti Katoliku Kiriku seisukohta, ehkki Hesseni piiskopid tõestasid Hesseni ostustajatele, et selline “haridus” ja sellised “teadmised” võivad lastele olla väga kahjulikud.
Niinimetatud “kristlik” CDU ei teinud projekti mingeid parandusi ning kiitis vasakäärmusliku koalitsioonipartneri esitatud muudatused täies ulatuses heaks. Laste indoktrineerimine ja moraalne rikkumine oli üks Roheliste valimisprogrammi põhipunkte.
Vastavalt “plaani” ettekirjutustele tuleb kõige nooremad lapsed, 6- ja 7-aastased, pühendada nn. „mitmesuguste perekondlike ja samasooliste partnerlusliitude olukordade eripäradesseˮ, seevastu veidi vanematele lastele selgitatakse, mida tähendavad mõisted “hetero”, “bi-“, “trans-” ja “homoseksualism”.

Deviatsioonide tunnistamine ühiskondlikuks normiks on teatavasti Roheliste eesmärk. Oma blogis kommenteeris seda katoliiklik publitsist ja ühiskonnategelane Matthias von Gersdorff. Ta kinnitas, et nimetatud plaanidest pole keegi kunagi avalikult teatanud, sel teemal pole toimunud ühtegi kõige tagasihoidlikumatki pressikonverentsi.
Katoliikliku pubilististi arvates reformi eest vastutav Saksamaa Haridusministeerium „toetab lastevanemate kasvatuslike õiguste tõsist rikkumistˮ ning „gender-ideoloogia sisseviimist koolidesseˮ ning „muudab Hesseni koolid ebateadusliku absurdse teooria alusel toimuva indoktrineerimise keskusteksˮ.

Lapsevanematel, kes Saksamaal ei nõustu oma laste moraalse rikkumise ja indoktrineerimisega, pole praktiliselt mingit võimalust sellele vastu seista, kuna nii kooliharidus riiklikult tunnustatud koolisüsteemis kui ka seksuaalharidus riiklikult tunnustatud programmide alusel on Saksamaal kohustuslik. Laste kooli saatmata jätmise ning kodukoolituse praktiseerimise eest on seal ette nähtud kõrged rahalised karistused, vanglakaristus ning vanemlike õiguste äravõtmine.

Poola portaalist Fronda poola keelest tõlkis isa Ivo Õunpuu

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP