RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. september 2016

Martin Helme: valitsus on valijamehed vaikima hirmutanud

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimehe Martin Helme sõnul ähvardab ja hirmutab valitsus presidenti valima hakkavad valijamehi ning seetõttu ei julge nad enda tõelist eelistust avalikult välja öelda.

Samas on Martin Helme väitel Mart Helme kandidaadiks seadmiseks vajalikud 21 valijamehe allkirjad olemas ja komapäeval antakse need valimiskomisjonile.
“Ma ei ütle ühtegi nime, aga võin kinnitada, et on valijamehi, kes ütlesid, et nemad ei saa toetusallkirja anda, sest nende abikaasat on ähvardatud sellisel juhul vallandada riigiametist,” ütles Martin Helme. “On valijamehi, kes on öelnud, et ei saa toetusallkirja anda, sest muidu võetakse nende vallalt kõik rahad ära. On valijamehi, kes on öelnud, et nad ei saa rääkida, sest neil on eraettevõttega mingid riiklikud abiprojekid, mille rahad on ähvardatud kinni panna. Ma nii täpselt ei küsinud, mis rahad, aga ilmselt mingid eurorahad.”

Martin Helme sõnul on see töö olnud konkreetne, süstemaatiline ja jõuline. “Nii inimesed ütlevad, ma ei hakka neile häda kaela tõmbama, et kes nad on või kus nad on, aga selline on reaalsus. Siin pole midagi üllatuda, et sellise õhkkonna loomise järel inimesed ei ütle, mida nad teevad või arvavad.”

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/martin-helme-valitsus-on-valijamehed-vaikima-hirmutanud/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP