RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 17. september 2016

MATTI ILVES: PENSIONIEA TÕUSUST

Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna ja ilmselt ka kogu osariigi valitsus tahab tõsta aastaks 2040 pensioniea kuni 70. eluaastani, siin ei räägi ma veel soodus- ja eripensionide kaotamisest.
Seda sammu põhjendatakse põhiliselt rahvastiku vähenemisega, nii väljarände kui ka vähese laste sündimuse toel.

Paljud inimesed siis hakkavad saama üleüldse pensioni, praegu on seda raske öelda, kuid tõenäoliselt palju-palju vähem kui nüüd. Tõsi on see, et inimeste eluiga kasvab. Arvestada tuleb aga seda, et tervelt elatud aastate arv hoopis väheneb, selles aga ei soovita rääkida!

Mina valitsuse sellist sammu ei toeta, sest see on järjekordne võitlus tagajärgedega mitte aga põhjustega. Seda oli juba ammu ette näha, et vaba liikumise ja töötamisega Euroopa Liidus jookseb Eesti nooremast rahvast pooleldi tühjaks, eriti lahkuvad siit noored haritud sünnitusealised naised. Meie põhiliselt alltöövõtuga tegelev ja enamuses välismaalastele kuuluv majandus ei taga noortele siin väärikat palka ega elu.
Vähese sündivise põhjuseks on põhilisel meil ja Euroopa Liidus juurutatav moraalitu liberaaldemokaatia. Propageeritakse kõigiti vabaduse sildi all lodevaid eluviise.
Varro Vooglaid kirjutas, et "Tervise Arengu Instituut ei ole ei ole viinud läbi ega toetanud ühtegi perekonnakeskset eluviisi propageerivat kampaaniat!" Selle tagajärjel on meil juba 5000 lahutust aastas ja sellest tingitult 30 % lastest saavad psüühiliselt traumeertitud. Pealegi sünnib meil iga neljas laps juba haigena...
Tervele ja täisväärtuslikule lastega perekonnale jagatakse aga üks hoop teise järel, viimased taolised hoobid oli "kooseluseadus" ja järjest suurenev homopropaganda juba ka laste seas, ning nn. "lastekaitseseadus".

Valitsus teeb vaid näiliseid pingutusi iibe tõstmiseks ja laste ostmiseks raha eest, suurendades vaid võimalusel lastetoetusi. Selline iibe tõstmine on määratud aga täielikule läbikukkumisele, seda on näidanud juba Lääne-Euroopa kogemused, kus rahvas endiselt vananeb suure hooga.

Ainus pääsetee meile on moraali ja perekondliku eluviisi tõstmine ühiskonnas aukohale ja tuleb lõpetada koheseslt igasuguse "vabaarmastuse" propageerimine, milline tahetakse kujundada justkui "normaalseks" eluviisiks.
Võite lugeda lisaks SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP