RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 24. september 2016

MATTI ILVES: PRESIDENIDIKANDIDAATIDE VIIMANE DEBATT

Vaatasin siis ETV-st viimast debatti kandidaatide vahel ja olen selles täiesti pettunud. Hoopis tähelpanuta jäi meie ühiskonnas valitsev moraalitu liberaaldemokraatia. Isegi Mart Helme ei pidanud vajalikuks sellele tähelepanu  juhtida, võib-olla teda ehmatas ära homoseksuaali Marko Reikopi osavõtt ühe saatejuhina? Ma ei mõtle siin sugugi praegu vohavat homopropagandat, vaid ka teisi liberalistlikke "väärtusi".

Vähemalt siis oleks see pidanud tõusma päevakorda, kui jutt oli meie rahvaarvu vähnemisest. Räägiti põhiliselt Eestist lahkunud inimeste tagasitoomisest ja lastetoetuste tõstmisest. See on aga täielik absurd, kui me ei sea ühiskonnas tähtsamale kohale moraali ja terve ning tugeva perekonna tõstmist aukohale.

See on täiest imelik, et keegi ei julgenud seda teemat üles tõsta, arusaamatu...

Foto: Hanna Samoson /ERR

2 kommentaari:

Anonüümne 24. september 2016, kell 12:55  

Ohjeldamatu lobisemine kestab, kuigi ühiskond ootab konkreetseid muudatusi. Lobisevad kõik - vanad peerud, kel pole inimestele öelda enam midagi uut ja keda on aastaid juba nähtud, ja uued lobamokad, kel paistab, pole kah ühiskonna muutmiseks edasiviivaid ideid.Uued tulijad on võtnud omaks vanade peerude käitumismalli -see on lobisemine. Nii käivad lõpuks maha ka rahvale lootust sisendanud uued lobamokad.

Anonüümne 24. september 2016, kell 16:55  

Palun pange üles veel see plakat, kus oli kirjas, et presidendidebatid on vaid näitamaks, et rahvas on ka osaline, tegelikult on parteide tagatubades ammu juba Kallase kasuks ära otsustatud



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP