RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. oktoober 2016

Maria Kaljuste: Vaatan Hommikut Anuga...

Vaatan Hommikut Anuga ja tahaks pop corni kõrvale võtta sel hetkel kui Savisaar eetris on.
Ausalt - kuigi ma ei taha igapäevase töö kontekstis ise ka keskerakonnast palju midagi kuulda ja eriti vastik on inimlikust seisukohast just nn tema leeri ja Yana Toomi ülbus eesti maa ja rahvusluse vastu, ning Oudekki oma külmavärinaid tekitava pilgu ja truu, vigu eitava fanatismiga. Rääkimata röövpüüdjaliku korruptsioonimentaliteediga erakonnas. Sellegipoolest pean ütlema et Savisaares on rohkem elukogemust ja mõtteosavust kui mõnes erakonnas kokku.

Jättes muu kõrvale on tema Suhtumine elusse, raskustesse ja konkurentsi koostöösse ning järeltulevatesse põlvedesse imetlusväärne. Ja ausalt ma tahaks et ka teistes erakondades ja juhtides oleks jupike Savisaart. On asju mis on Eesti eest südamest muret tundvatele inimestel ühised ja mida peaks üksteist materdamata ka koos ajama mõeldes asjale endale, inimesele ja probleemile mitte erakondlikule kuuluvusele ja siis need asjad mida erinevad erakonnad käsitlevad erinevalt ning mille pärast me olemegi erinevates erakondades. On uskumatu kui palju mõistlike opositsioonierakondade ettepanekuid on aastate jooksul prügikasti lennanud ilma et rahvas teakski ja jälgida suudaks vaid selle pärast et valitsevad erakonnad ülbelt võimu hoiavad.

Jälle ja jälle küsivad lihtsad inimesed miks te midagi ei tee - tehakse kogu aeg tehakse - see on olnud lihtsalt vaimu raiskamine jutt kurtidele võimuahnusest lukus kõrvadele.
Ma väga, väga tahaksin et oleks dialoog erakondade vahel ja valitsuse ning rahva vahel - seda ei ole ju palju tahta või kuidas?
Ilusat pühapäeva sõbrad - mõtteselgust ja vaimujõudu ... ja muusikat.

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

maks 12. oktoober 2016, kell 11:13  

Milleks selline kuri rünnak
Y.Toomi , O.Loone ja Savisaare vastu kui nad on ainuke arvestatav opositsioon kartelliparteide vastu? Pealegi O. Loone on politoloogiliselt üks kompetentsemaid kartellipoliitika oponente? Autor tegelegu ikka pigem Sorose , Merkeli ja eurosotsialismiga.
Siin on süüdistused teisejärguliste tegelaste vastu.

Anonüümne 13. oktoober 2016, kell 14:00  

Suurimad kahjurid asuvad meie eneste keskel, kas pole nii?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP