RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. oktoober 2016

MATTI ILVES: AASTA ÕPETAJATE JA ÕPILASTE GALAÕHTUST

Viidi läbi siis aasta galaõhtu, kus Haridus- ja Teadusministeerium tänab aasta parimaid õpetajaid ja tublimaid õpilasi, video SIIN.
Varro Vooglaid kirjutas seepeale Facebookis: "Skandaalne materjal alates 43. minutist! Ja veel rahvusringhäälingus! Kus on häbi ja alatuse ots!? Jääme ootama proteste, meeleavaldusi, tänavarahutusi, kaebusi, hagisid ja üleüldist ühiskondlikku hukkamõistu."

Mingeid proteste muidugi ei tule, see on lihtsalt meie kooli tulevik ja mitte ebareaalsus millest hoiduda, nagu saatejuht ennatlikult ütles. See tulevik jõuab meile paraku varem kätte, kui arvata oskame.
Sest meie valitsuse ja paljude ametnike suureks eeskujuks mida järgida, on võetud Rootsi ja ka teised "eesrindlikud" põhjamaad.

Rootsis eksisteerivad juba täiesti reaalselt sooneutraalsed lasteaiad ja ega meiegi eesrindlik väikeriik ei või siis nendest maha jääda, see oleks meie võimuritele lausa suur häbi. Sooneutraalne kasvatus seisneb selles, et poisse ja tüdrukuid kasvatatakse täiesti ühte moodi ja poisse sunnitakse ka tegelikult mängima nukkudega ja tüdrukuid tankidega...
Kaduma on määratud ka sellised mõisted nagu ema ja isa. Näiteks esialgu Veneetsia linnavalitsus võttis vastu määruse, millega keelati ära sõnade "ema" ja "isa" kasutamine lapsevanemate poolt täidetavatel lasteaiakoha taotluse vormidel. See on alles tagasihoidlik algus.

Lisan veel, et abielu mõiste viiakse täieliku naeruväärsuseni, teatavasti üks Austraaliast pärit naine "abiellus"  vabal Prantsusmaal (seal oli see juba võimalik) sillaga, 14. sajandil ehitatud "Saatanasillaga" ja sai selleks ka kohaliku linnapea õnnistuse. Abielu piirid avarduvad - näib, et ka kõige absurdsemad asjad hakkavad nihkuma mõiste "normaalne" raamidesse.

Siin moraalitus Euroopa Liidus ei saa enam millegi üle imestada! Vaat teile siis suur vabadus, millest pidevalt pasundatakse.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP