RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. oktoober 2016

MATTI ILVES: JÄRJEKORDNE KURB PÄEV EESTI RAHVALE

Täna, 03. oktoobril 2016. aastal oli siis järjekordne kurb päev eestlastele, sest meile hääletati Riigikogus ilma vastaskandidaadita presidendiks Kersti Kaljulaid - tüüpiline globalist ja eurobürokraat.
K.Kaljulaid valiti presidendiks 81 häälega, 17 riigikogu liiget jättis valiku tegemata. Hääletamisest võttis osa 98 saadikut. Ligikaudu niipalju, 80, on meil parlamendis ka eestlastele vaenulikke globaliste.

Kaljulaid on töötanud Euroopa Liidus viimased 12 aastat, seega võib ütelda, et ta ei ole hästi kursis praeguse eluga Eestis ja eriti vaesma elenikkonna elust ei tea ta midagi. Alates maist 2011 on Kaljulaid olnud Eesti esindaja Euroopa Kontrollikojas, seega kõrgepalgaline ametnik, kelle palk seal ulatus koos kõigi lisatasudega (näiteks "koduigatsustasu") 20 000 euroni kuus. See on mitu korda suurem tasu, kui ta hakkab saama Eesti presidendina, siis võib oletada, et võimalik oli suunamine siia. K.Kaljulaiast rääkis suvel enne presidendivalimisi juba Siiri Oviir, vabamüürlastele allutatud rahvusvahelise naisteklubi "Zonta" liige.

Globalistliku ja liberaalse maailmavaate omandas K.Kaljulaid juba õige varakult, olles tihedalt seotud Avatud Eesti Fondiga, mis saab tänavu juba 20 aastat vanaks. Olgu märgitud et see fond asutati 1990. aasta 19. aprillil filantroobi ja miljardäri George Sorose rahadega. Soros on aga üks tippglobalist ja seda muidugi ülirikaste ärihuvides, rahvastele võib aga rääkida mida tahes. Eestis näiteks, et fond julgustab ja toetab progressiivseid arenguid meie ühiskonnas.
2014. aastal pälvis AEFi Koosmeele preemia ka tänane president Kersti Kaljulaid.
Globalistid on ohtlikud seepärast, et nenda vaated "avatud ja vabast ühiskonnast" (nii nagu seda E Liidus mõistetakse) toetavad eelkõige väikerahvaste väljasuremist ja hiljem samuti suurrahvaste hävitamist, ning kujundamist rahvusetta inimmassiks.
Kaljulaid isiklikult on rääkinud, et ta toetab avatud ühiskonda, loovutuslikku piirilepingut Eesti ja Venemaa vahel, nn. kooseluseadust, kahjumlikku Reil Balticut (mille kaudu hakatakse vedama Eestist välja eelkõige fosforiiti, superfosfaadi toorainet ja fosforiidijahu - kasutatav ka madalakvaliteedilise väetisena, nii püütakse rautee muuta kasumit tootvaks) ja teisi euroopalikke "väärtusi".

Nii, et rõõmustada ei ole meil põhjust.

Eesti pole saanud kahjuks väärikaid presidete. Konstatin Päts oli pooleldi venelane, ema Olga Tumanova ja meie riigi iseseisvuse  hääletu loovutaja, muidugi ei saa eitada tema teeneid Eesti iseseisva riigi kehtestamisel. Lennart Meri oli  KGB koputaja agendinimega Nikolajev - sõlmis juulilepped, millega põlistati 20 000. punaarmeelase ja 2 000 okupantide julgeolekuagendi koos perekondadega jäämine Eestisse. Arnold Rüütel oli karjäärihimuline tippkommunist,  kes kasutas ära enda populaarsust rahva hulgas, et vedada Eesti hukatuslikku Euroopa Liitu. Ilvesest pole muud ütelda kui ta  tegelikult on ümberlõigatud juudist globalist, kes jooksis alalõpmata USA saatkonda juhiseid saama ja koguni kaebama enda raske elu üle Eesti presidendina.
Kõik need presidendid olid ka võõrriikide poolt šantažeeritavad.

6 kommentaari:

Anonüümne 4. oktoober 2016, kell 17:19  

Huvitav kas Martin Helme on salaja mõne looži liige või miks ta ikkagi fraktsiooni esimehena sellele kandidaadile käe alla pani. "Muidu saame Kaljuranna" - no see oli ju täitsa lapsejutt!

Anonüümne 5. oktoober 2016, kell 00:27  

Paistab, USA saadkond Kentmanis said oma kandidaadi. Sorosega koostööd teinud daame määrati paika meile mujalt.

Anonüümne 5. oktoober 2016, kell 09:48  

Mõlemad eelmised kommentaarid täpselt minu mõte.. Tundub et ennem ei muutu midagi kui asjad täiesti käest lähevad.. ja kas siis enam annabki midagi teha..

maks 5. oktoober 2016, kell 17:48  

"kui asjad täiesti käest lähevad...".....
Asjad ongi juba ära läinud ja eestlane ütleb: täna on palju parem kui Stalini ja Karl Vaino ajal! Kas tahate Savisaare talonge tagasi!Tahate Puuutinit või!!!
Mida sellise eesti rahvaga veel tahta? Põmmpead puha.

Anonüümne 6. oktoober 2016, kell 11:28  

Jah, aga kui kogu rahva eliit on eurolipakas?Mis saab julgeolekutasakaalu muutudes?Puhkeb ohjeldamatu vägivald rahvareeturite ja nende perede vastu?. Sõda füüsilises mõttes pole ju olnud, kuid rAhvas vireleb hullemini kui peale viimast sõda -ei jaksata paljudel juhtudel osta toitu et kõht täis saada. Ja paljuhaletsetud põllumehed nuumavad rahva tervise arvelt laenude toel ikka samuti lääne röövpanku, arstikabinetid on täis moodsat tehnikat, mille maksab kinni vaene eesti rahvas....Kas kaos ja sõda on ainsad vahendid tasakaalu taastamiseks???

Anonüümne 7. oktoober 2016, kell 06:20  

Tasakaalu saab saavutada ka nii, et usa ajab käpad püsti ja tõmbab tagasi - aga pole nad seda siiani teinud ja vaevalt et nad seda ka edaspidi teevad. Neegri jutt igatahes ei maksa midagi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP