RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 10. oktoober 2016

MATTI ILVES: MEESTE VÄHESUS ISLANDIL?

See on uskumatu kuid tõsi, Island on nõus maksma 5000 $ kuus immigrantidele, kes abielluvad islandlannadega. On kehtestatud ka millgipärast prioriteet just Põhia-Aafriklastele.

Ma tõsti ei tea, millest tuleb selline tasakaalustamatus meeste ja naiste sünni vahel. Olen lugenud vaid sellest, saladuslikul kombel on looduse poolt juba nii seatud, te peale suuri sõdu sünnib poisslapsi märka rohem kui tüdrukuid.
Islandil pole kellgiga sõdida ja neil puudub ka armee. Aga, kas teistel põhjuste siis looduslik tasakaal ei toimi? Ei tahaks seda uskuda.

Samuti on raske uskuda, st sellne üleskutse on seotud kuidagi jalgpalliga ja et Island tahab saada selles vallas suurriigiks.

Neil on praegu meeste ja naiste suhe  Reykjavikis 985 meest ja 1000 naist, kogu maal aga 1129/1000. Minu arust on see ju riigis täiesti normaalne, te mitte ette võtta selliseid drakoonilisi üleskutseid.
Tegelikult ma loodan, et nad nii ei tee, see võib olla mõne agara ametniku, ehk ka jalgpallitegelase arutu ettepanek.

Kasutatud allikas: http://golbii.ru/iz-za-nedostatka-muzhchin-islandiya-budet-platit-5000-v-mesyac-immigrantam-kotorye-vstupayut-v-brak-s-islandskimi-zhenshhinami/

5 kommentaari:

Anonüümne 10. oktoober 2016, kell 22:34  

Ehk probleem geenidega. Soomes on palju olnud sugulusabielusid, mistõttu on geenidefekte palju. Island ka küllaltki väike saar...

Matti Ilves 11. oktoober 2016, kell 00:05  

Uuemate uurimuste järgi ei tohiks olla. Näiteks tuuakse Gröönimaa, kus abielud põhiliselt sugulaste vahel...

maks 11. oktoober 2016, kell 11:07  

Sugulusabielud? Väike rahvus!
Islandlased võiksid peret luua sakslaste, prantslaste , poolakate, venelastega...Baltisakslased oli väike kogukond ja lähisuguluses kes andis tohutu panuse teadusele: K. E, Baer, Krusensternid , Pahlenid , Struwe , Middendorf...
Miks mitte? Pole andmeid tõmmude kõrgteaduse tippsaavutusest ja abstraktsest füüsikalisest mõtlemisest.

Anonüümne 13. oktoober 2016, kell 14:06  

Lugesin kunagi artiklit, kus väideti, et tihedas suguluses olevatel rahvastel avalduvad pärilikud-geeniriketega haigused ägedal-kiirel kujul, võõraste rahvastega abielludes jäävad defektid kauaks varjatuks ja vaimse arengu peetus ei ole teravalt märgatav -seega viitsütikuga pomm. Kas see võib vastata tõele?????

Anonüümne 15. oktoober 2016, kell 15:38  

Gröönimaal on enesetappude arv väga kõrge. Käisin väiksena suguvõsa kokkutulekul ja seal räägiti, et vanasti mindi naabertalusse kosjale(näiteks), et selline sugulusabielu ei olnud siiski tavaks-normaalne? Ei pea segunema võõraste rahvastega, aga lähisugulasega ka mitte.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP