RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 27. oktoober 2016

MATTI ILVES: SAKSLASED LAHKUVAD KODUMAALT

Kirjutasin alles hiljuti, et juudid on asunud lahkuma Euroopa Liidu suurematest osariikidest, sellest lugege SIIN.
Nüüd on paraku kodumaa mahajätmine jõudnud ka sakslasteni ja seda juut Merkeli lahke immigratsioonipoliitika tõttu. "Die Welt" kirjutab: "Rohkem kui 1,5 miljonit sakslast, paljud neist kõrgelt haritud, lahkus Saksamaalt viimase kümnendi jooksul."
Suurendamiseks klikkige pildil

Saksamaa seisab silmitsi massilise sisserändega ja seoses sellega vägistamise epideemiaga, ning teiste seksuaalkuritegudega. Ärevaks teeb sakslasi ka järjest kiirenev maa islamiseerumine ja seetõttu ei näe paljud riigis tulevikku oma peredele ning lastele.
Saksamaal on seoses sisserändega terav puudus elamispinnast, kuid paljudes piirkondades majade ja elamipindade hinnad vastupidiselt oodatavale tõusule hoopis langevad. Üks kinnisvaramaakler mainis, et üheks põhjuseks on sakslaste massiline lahkumine Balatoni järve äärde Lääne-Ungaris. 80 %  lahkuvatest sakslastest ütleb, et põhjuseks on rändekriis ja tahe enam mitte elada sellisel Saksamaal.

Saksa Statistika Ameti andmetel lahkus Saksamaalt 2015 aastal 138 000 sakslast ja 2016. on oodata veelgi suuremat väljarännet.
Venemaalt lahkus pärast NSV Liidu lagunemist elama Saksamaale ligikaudu miljon volgasakslast, nüüd on neist juba tagasipöördunud 500 000 inimest. Paistab, et sakslasi on tulnud elama ka Eestisse. Isegi "Eesti Kirik" kirjutab, et "Saksa kogudus – Eesti kõige kiiremini kasvav kogudus."

Midagi ei ole enam imestada, et kiirelt kasvab euro- ja immigratidevastase partei Alternatiiv Saksamaale (AfD) toetus, usun, et tegelik populaarsuse tõus on veel ees.

Üks kasutatud allikas: https://www.gatestoneinstitute.org/9154/germans-leaving-germany

4 kommentaari:

Anonüümne 27. oktoober 2016, kell 13:36  

Süüria mürgipilvest pole enam kippu ega kõppu. Kuhu liigub või maandub?

Anonüümne 27. oktoober 2016, kell 21:13  

Aastaid tagasi, umb 10, oli eesti meedias uudis - Saksa pensionäride paar ostis Eestisse elamise, eemale türklastest, pagulaste probleemi siis veel polnud. Hea äriidee - Eestisse Euroopa rikaste riikide pensionäride vanadekodu pagulaste asemel.

Anonüümne 28. oktoober 2016, kell 19:37  

Milline pilv? Tahaks ka teada üksikasju...

Anonüümne 29. oktoober 2016, kell 15:27  

http://forte.delfi.ee/news/maa/isise-aarmuslased-on-mosuli-kandis-lendu-lasknud-hiiglasliku-murgipilve?id=76054155



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP