RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 9. oktoober 2016

Pagulasest pagar lõi mitu korda poe turvameest, kuid pääses kriminaalkaristusest

Põhja ringkonnapokuratuur lõpetas kriminaalmenetluse otstarbekuse kaalutlustel Tallinnas ühes kaubanduskeskuses pagarina ametis olnud pagulase suhtes, kes lõi mitu korda poe turvameest ja ähvardas ta ära tappa.

Prokuratuur leidis, et 25-aastase Muhammadi kehalise väärkohtlemise kriminaalasja võib lõpetada, kuna selle kohtulikuks menetlemiseks puudub avalik huvi ning teda on võimalik õiguskuulekale käitumisele suunata ka ilma kriminaalakaristuseta, kirjutab Õhtuleht.
Kriminaaluurimine käivitati 9. märtsil kui Muhammad oli oma töökohal tunginud kallale turvatöötajale, lõi teda mitu korda rusikaga ja ähvardas ära tappa.

Turvatöötaja Veiko rääkis lehele, et koos teise turvamehega õnnestus neil Muhammad maha rahustada, mispeale too lubas ka teise turvamehe ära tappa. "Ähvardas oma sõpradega, kes tulevad Aafrikast kohale ja teevad selle ära," märkis Veiko.
2013. aasta oktoobris ebaseaduslikult piiri ületades Eestisse saabunud Muhammad sattus mullu talvel Tallinna vanalinnas ise peksu ohvriks, teda löönud mees sai suure rahatrahvi, kuigi kinnitas, et tüli algatajaks oli Muhammad.

Allikas: http://uudised.err.ee/v/eesti/bfcdfb90-5ea8-4e61-a382-7bc4e703aa9a/pagulasest-pagar-loi-mitu-korda-poe-turvameest-kuid-paases-kriminaalkaristusest
_______________
Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP