RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. oktoober 2016

Raivo Orgusaar: Üks väga oluline sõnum

Üks väga oluline sõnum, mida ka Meie rahva eest seisvad RÜE-s ja EKRE-s tegutsevad Inimesed peaksid mõistma, on rahvatarkus, et kus kaks kaklevad, seal kolmas saab kasu!

Mõeldes sellele, mida siin Maamunal korraldatakse, tuleb aarialastest venelased rahule jätta! Sealpoolt ei ole mingit sõjaohtu tulemas, selle on rochildajakirjandus ja nende siinsed juudastest kannupoisid lihtsalt ülesse puhunud! Venelaste vastast viha pole mõtet erakonna tasemel enam ülesse puhuda, sest sellest aarialaste tülliajamisest võidavadki vaid juudad, kes soovivad uut aarialaste vahelist sõda tekitada, et siis mahapõlenud maale türgi-araabia barbaarseid rahvaid asustama hakata. Need on aga sellised rassid, kel ajukäärud mõtlema pole võimelised ja selliseid masse saavad juudad läbi keskaegse usu edukalt kuhu iganes juhtima hakata. Vanu lapsepõlves loetud raamatuid tuleb meelde tuletada, seal juba kirjutati, kuidas kahe kakleja tagant kolmas saagi ära näpsas. Just seda juudad kogu sajandi vältel juba korraldamas ju ongi...

Edastage palun see sõmum igale rüekale ja ekrekale, vabaerakond on aga nagunii juba juudaste poolt üle võetud ja Meie mõistes maha kantud, et rahvas mõistaks, kes tegelikkuses nende vaenlasteks, kes aga liitlastena selle ülemaailmse juudaste poolse aarialaste vastase vandenõu vastu Meie kõrval seisma peaks ning kellega koos suudame Me vaid türgi-araabia barbarite sisseimbumise vastu Meie kodumaale edukalt vastu seista!

Allikas: Facebook

7 kommentaari:

Anonüümne 21. oktoober 2016, kell 12:41  

Venemaa on ikka päris riik päris armee ja päris relvadega, hüpoteetiline sõda Venemaaga on midagi hoopis muud kui kusagil kõrbes mingeid kaamelikarjuseid taga ajada. On olemas tõestamata võimalus, et tekitava konflikti tegelik sihtmärk ongi Eesti. Lähemalt ei kommenteeri, mõned vähesed ehk aimavad. Huvitav, mis küll saab kui Pentagon petab Eesti valitsust ja tegelikult kavatseb Eesti territooriumilt rünnata Peterburi suunal? Või noh, mis sel juhul Eestist järgi jääb... need poliitilised broilerid on nii rumalad, neid peta palju tahad.

Järgmisel nädalal saame näha suurimat vastasseisu pärast Kariibi kriisi. Kas see jääb ainsaks, näitab aeg. Võimalik, et see on äratuskell.

Anonüümne 21. oktoober 2016, kell 16:37  

On märke, et eelpool kommentaaris edastatu on tõenäoline. Samas lootus jääb, et Sa eksid.

maks 21. oktoober 2016, kell 18:44  

Eestis valitseb suuresi veneviha ja hiinaviha.
Samas on loodevenelased meile genoomi poolest kõige sarnasemad (lähedasemad kui soomlased!) ja meie ärkamisaja eliit sai hariduse Peterburis.
Tõsiasi on täna see , et sõda teeb eestlastele lõpu kui piiriäärsele platsdarmile.
Seda sõda EI saa võita , ka Hiinat ei saa enam võita. Jääb pingelõdvendus kui ainus lahendus.

Anonüümne 21. oktoober 2016, kell 19:38  

Venelased on nelikümmend korda Eestit vallutamas käinud ja tulevad jälle, kui tahavad. See pole mingi veneviha ega "rothildide" väljamõeldis, see on ajalooline tõde ja geopoliitika.

Anonüümne 22. oktoober 2016, kell 00:37  

Ja siis ?Kas meie praegune elu siin riigis on nii vabaduse- ja inimväärtustepõhine, et seda vaenulikku oma rahvast ahistavat monstrumit taga nutta?Mida on eu põhimõtteliselt väärtuslikku meile kaasa toonud? Hirmu vaesuse ees, tööpuuduse ees,vaesuse tõttu sunnismaisuse,ka meie kodudes võimutsevad ühistud ja enerdiapeletised jm. Kaotada pole meie rahval midagi, venest uut kommunismi niikuinii ei tule. Järeldus -EI OLE RAHVAL MÕTET SÕDIDA,vaid kohaneda uueneva olukorraga. Kohutavalt kurb....

maks 22. oktoober 2016, kell 14:44  

Eestlases oli kohutav saksaviha põlisvaenlane Landeswehri
sõjas 1920.a ja siis tuli kohutav veneviha peale seda kui eestlased olid venelastega eelnevalt just mestis olnud sakslaste vastu , eestlased astusid massiliselt õigeusku. Kogu EW loojate eliit oli Laidonäri-Pätsiga venekeskse haridusega , isegi vene aktsendiga suuresti ja Peterburis elas 60 000 eestlast - kõik olid heal järjel enne marksistlikku revolutsiooni.
Tänane Vene on prof. M. Hazini järgi õnnelik , et sai lahti 60 miljonist Kesk-Aasia moslemist , Balti 6 miljonist venevihkajast ja sisekismas varastavast ukrainlasest. Kuni 3 milj on Ukrainast põgenikke just Venesse kus on kõrgem elujärg. Venelastele on parim just praegune territoorium Hazini järgi kus pole vihavaenlasi ja riigivargaid , Taga-Kaukaasia turukaupmehi-sahkeradajaid. See seisukoht eestlase peanuppu ei mahu.

Anonüümne 22. oktoober 2016, kell 23:05  

Eksite, maks, eksite -ei tule kuulata poliitikuid, vaid jutte, mida rahva seas räägitakse.Ei ole kaugeltki venelasepaanikat näha.olukordi hinnatakse kaugelt kainemalt kui eu-hüsteerikutest võimu juures olijad teevad.Eestlase peanupp ei ole nii kitsas,kui laia meedia kajastuses paistab...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP