RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. oktoober 2016

Tiit Madisson: Õhtumaa allakäik ehk kes kehtestavad Maailma Uut Korda

Tiit Madisson, parteitu rahvuslik aktivist

Saksa filosoofilt Oswald Spenglerilt ilmus eelmise aastasaja teisel-kolmandal kümnendil kaheosaline teos “Õhtumaa allakäik” (I osa-1918, II – 1922), mille tõlge rõõmustas 2012. aastal ka mõtlemisvõimelisi eestlasi. Millegipärast arvan, et kui Spengler oleks mingi ajamasina abil sattunud 21. sajandi alguse Läänemaailma, ei oleks tal olnud üldse enam himu Õhtumaa allakäigust kirjutada – niivõrd vapustav on olnud Lääne ühiskondade moraalne allakäik viimase poole sajandi jooksul.

Paraku ei ole selline moraalivaba ühiskond, kus mammonast on tehtud Jumal, kujunenud juhuslikult. Seda on tagant tõuganud maailma valitsemisest huvitatud kõikvõimsad pangandusklannid ja kiivalt oma anonüümsust hoidvad vabamüürlusloožid. Kes oma võimu teostavad selliste organisatsioonide kaudu nagu Bilderbergi Klubi (Bilderberger Club), mille asutajaks oli poola juut Joseph Retinger või Kolmepoolne Komisjon (Trilateral Commission), mille vaimseks isaks oli poola päritolu USA juudipoliitik Zbiegniew Brzezhinsky. Komisjoni liige oli enne presidendiks saamist ka Toomas Hendrik Ilves, kes mõni aasta tagasi kaitses Moskva ühes pühakojas antikristliku sabati korraldanud lesbidest koosnevat ansamblit Pussy Riot ja jõudis veel enne ametist lahkumist propageerida sularahaga arveldamisest loobumist, mis on Maailma Uue Korra sisseseadmise üks tingimustest.
Ameerika Ühendriikide kõrgvabamüürlasest president Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) on avameelitsenud: “Poliitikas ei sünni midagi juhuslikult. Kui midagi juhtub, võib kindel olla, et see oli nii planeeritud.” Vaid väga sinisilmsed inimesed arvavad, et demokraatia (kreeka keeles: demos = rahvas, kratos = võim) tähendab tänapäeval rahva võimu, nagu see peaks ju olema. Mõiste demokratia on muudetud silmakirjalike poliitikute ja peavoolumeedia poolt kasutatavaks silmakirjalikuks sõnakõlksuks, mis on ammu kaotanud oma sisu. Demokraatiat võiks hoopis defineerida kui raha võimu – seega: rahademokraatiana. 

Tegelikult on 19. sajandi lõpus esmalt Venemaal ja seejärel terves maailmas levima hakanud teoses “Siioni tarkade protokollid” juba üle saja aasta tagasi kirja pandud, milline peaks maailm Siioni tarkade arvates välja nägema. Seda teost lugedes tabab mõtlemisvõimeline inimene üllatunult, et vähemalt 80- protsendiliselt on tänapäeva Läänemaailmas, ka Eestis, “Protokollides” soovunelmana kirjapandu praktikas ellu viidud. Pole ka väga imekspandav, et “demokraatlikus” Eestis on 1990. aastail siinsete juudiaktivistide nõudel kaks korda kohtute otsusel raamatu “Siioni Tarkade protokollid” trükid hävitatud. Siioni tarkade käsilased ei soovi, et nende “aadelrassist” peremeeste eesmärgid rahvale teatavaks saaksid. Eeltoodu põhjal tekibki küsimus: kas praegune ühiskonnale pealesurutav multikulti ideoloogia koos massiemigratsiooni ja pederastia propageerimisega on juhuslik? Arvan, et pigem tuleks tõsiselt võtta president Rooseveltile selle loo alguses omistatud tsitaati.

Seesama kõikvõimas rahavõim on juutidest pankurite ja sionistliku poliitilise lobby poolt Ühendriikides juba sajandi eest oma mõjuvõimu alla saanud peaaegu kõik USA valitsused, kui John Kennedy (1917-1963) oma välja arvata. Iseloomulik on üks mittejuudist presidendi siseringi kuulunud poliitiku ütlus: “Selleks, et olla sionist, ei pea olema juut!” Tasub teada, et 1913. aastal asutatud Föderaalreservi pank on tegelikult Rotschildide ja Warburgide klannidele kuuluvate juudi kommertspankade kartell, millele on antud omaaegse presidendi Woodrow Wilsoni (1856-1924) poolt (tasuks oma võimule upitamise eest) õigus USA dollarite trükkimiseks. Tarvitses vaid katoliiklasest mittevabamüürlasest presidendil John Kennedyl tühistada Föderaalreservi pangale antud dollarite trükkimise õigus, kui ta 1963. aastal mõrvati. Tema järel presidendiks saanud senise asepresidendi Lyndon Johnsoni esimeseks mureks oli föderaalreservistidele see õigus tagasi anda. USA on juba ammu saanud riiki sisuliselt valitseva kõikvõimsa pangaklanni tööriistaks Maailma Uue Korra kehtestamisel, mis lõppkokkuvõttes tähendab ülemaailmse impeeriumi sisseseadmist. Üha kiiremas tempos föderaliseeruv Euroopa Liit on vaid ülemaailmse impeeriumi vaheetapiks, mida hakkab valitsema kitsas internatsionaalne rahaeliit ja selle käsilasteks olevad poliitikud. Mistõttu peavad ka Brüsseli juhid just rahvusriiklust ja rahvuslust suurimaks takistuseks oma rahvastevaenuliku poliitika teel, mistõttu tuleb rahvuslikke aktiviste pidevalt kartellimeedia abil laimata, sildistada ja kui tarvis ka represseerida “vihaõhutuse” süüdistusel.*

Meie kartellimeedias on kombeks haletseda vaeseid Süüria, Iraagi või Afganistani põgenikke, kelle aitamisele peab kaasatama Eesti ühiskond. Kas on aga kirjutatud-räägitud sellest, kes oma “demokraatia missioonide” tõttu Afganistani, Iraaki, Liibüasse ja Süüriasse verise kaose valla päästsid? Olgu ka nimetatud, et eelnimetatud riikide intressivaba pangandus ei olnud allutatud kõikvõimsale Wall Streeti panganduskartellile. Nagu mäletame, osalesid Afganistani ja Iraagi okupeerimisel ka Eesti “missioonisõdurid”. Seega ei maksa imestada, kui lähitulevikus hakkavad ka Tallinnas juhtuma terrorikuriteod “uskmatude” vastu, nagu need toimuvad läänepoolses Euroopas. On ju mitme Euroopa eriteenistuse analüütikud hoiatanud, et põgenike massi hulgas on Islamikalifaadi võitlejaid, kes võivad uuele kodumaale saabudes ette valmistada terroriakte. Sellekohased hoiatused ei suuda aga seni mõjutada arutut ja Euroopa rahvastele-riikidele hukatuslikku pagulaspoliitikat.

Loomulikult tekib küsimus, kas Euroopa riikide ja Brüsseli poliitikud on nii naiivsed või lausa rumalad, et ei saa aru, missugust ohtu Euroopa rahvastele massiline Aasia ja Aafrika riikidest pärit sisserändajate massid kujutavad. Kardan, et see ei ole naiivsus, mis Euroopa poliitikuid mõjutab – pagulaslaviinid on vahendiks euroopalike ühiskondade hävitamiseks. Kardetakse monoliitsete rahvusühiskondade vastuhakku Maailma Uue Korra arhitektidele ja nende käsilastele, kelle hulka kuuluvad ka Stenbocki maja nukupoliitikud ja vasakpoolsetest liberaalidest multikulti kohalikud aktivistid.

Euroopa Liidu “isaks” nimetatud Pan-Euroopa liikumise kõrgvabamüürlasest asutaja ja juht Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972) kirjeldas 1925. aastal ilmunud teoses “Praktiline idealism” (“Praktischer Idealismus”) tuleviku Euroopa rahvastikku järgmiselt: “Tulevikuinimene on segarassist. Praegused rassid vahetatakse välja negroidse euro-asiaatliku segu vastu, kus esineb hulgaliselt inimtüüpe./…/Juudid asuvad juhtpositsioonile, sest jumalik tahe on juutide kujul Euroopale kinkinud uue vaimselt kõrgel seisva aadelrassi.” Eeltoodu põhjal ei mõju nii väga üllatavalt, et Pan-Euroopa rahastajaiks olid juudipankurid eesotsas Rothschildide ja Warburgidega. Tänapäeval jätkab Coudenhove-Kalergi võitlust vast kõige aktiivsemalt miljardärist juudipankur, ammune kristlikel printsiipidel koosseisvate ühiskondade lammutaja George Soros. Kes on ka rahastanud samasooiharust ja massilist sisserännet propageerivaid organisatsioone. Kelle elutööks näib olevat traditsiooniliste ühiskondade hävitamine, et üles ehitada traditsioonideta (panga)orjamassist koosnev segarassist ühiskond, nagu on kirjeldanud Georg Orwell teoses “1984”.

Paraku on türanliku uue maailmakorra loomisele pühendunud soroste-rothschildide eesmärgid läbi nähtud. Oma rahvaste tuleviku eest võitlevad rahvuslikud ja kristlikud aktivistid, liikumised ja erakonnad on rahavõimule allutatud peavoolu meedia sõimu ja sildistamise kiuste asunud võitlusesse Maailma Uue Korra ehitajate ja nende käsilaste vastu. Rahvusriiklusel ja kristlikul moraalil põhinevate ühiskondade eest. Selle võitluse ridades on ka internetiportaal, kes minu kirjutise avaldas. Lähiaastad näitavad, milliseks kujuneb see võitlus rahvuste hävitamisele pühendunud jõudude vastu meie isamaal.
---
* Paraku ei ole artikli piiratud mahu tõttu kõiki rahajuutide võimukust demonstreerinud juhtumeid võimalik siin kirjeldada. Kes teema vastu huvi tunneb, võib lugeda mu 2004. aastal ilmunud raamatut “Maailma Uus Kord”, mida omal ajal poliitkorrektsed Eesti poliitikud ja nn arvamusliidrid iseloomustasid kui antisemiitlikku. Olgu siinkohal ära toodud vaid üks värskem fakt. 2008. aastal ülemaailmse majanduskrahhi käivitas USA investeerimispanga Lehman Brothers pankrott. Oma piiritus ahnuses amokkijooksnud juudi pankurite kahjud maksti president Barak Obama korraldusel maksumaksja raha eest välja, kuid hättasattunud tuhanded USA lihtkodanikest pangavõlglased aeti oma kodudest välja.-Autor.

1 kommentaari:

maks 19. oktoober 2016, kell 00:03  

Mida Madisson ei kirjuta?
NWO on juba läbikukkunud ja seda ei tule. Selle plaani purustas Hiina, suurim tööstusmaa ja maailma suurim siseturg (2015.a).
Hiina on 4000 a vana rahvusriik st 93% hanid ja natsionalistid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP