RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. oktoober 2016

Tõepoolest, kõik moslemid ei ole terroristid. Enamus neist on vägistajad. VAATA VIDEOT!

Tõepoolest, kõik moslemid ei ole terroristid. Inglismaal on näiteks palju grupivägistajaid. Antud VIDEO õudusloost, räägib probleemist moslemi meeste gruppidega, kes vägistavad lapsi. 

Video lühikokkuvõte:
Statistika järgi 1 miljon "valget" (mitte-moslemist) last võib olla langenud Inglismaal moslemite grupivägistajate ohvriks.
Samas ei ole olnud juhtumeid, kus mitte-moslemitest mehed süstemaatiliselt grupivägistaksid moslemi tüdrukuid. 170 korda suurem on tõenäosus, et moslemi mees osaleb grupivägistamises võrreldes mitte-moslemist mehega.
Probleem on alanud juba 80ndate lõpul, kui kasutatati ära teismelisi lastekodulapsi, keda kõigepealt meelitati kingitustega ja ilusate sõnadega. Seejärel tekitati tüdrukutele narkosõltuvus, sunniti prostitutsioonile ning hakati grupivägistama. Tüdrukuid ähvardati surmaga, kui nad tahtsid põgeneda. See on kirjeldamatu jõhkrus, tüdrukuid vägistati nugadega-pudelitega, ohvrite keel naelutati kinni jne. Lapsed võeti reedel lastekodust, terve nädalavahetus vägistasid neid sajad mehed ning seejärel viidi veritsevate haavadega ohvrid tagasi lastekodusse. Lastekodu töötajad vaikisid ja ei võtnud midagi ette (kartes rassismi süüdistusi). Ametivõimud süüdistasid lapsevanemaid - see on nende enda süü, et laste järgi ei valva. Moslemid aga õigustavad oma tegusid Koraaniga, mis lubab "vaenlaste" naisi kasutada seksiorjadena ja et prohvet Muhamed seksis samuti enda 9-aastase abikaasaga.
Probleem ei ole kadunud ka tänasel päeval. Põhjus, miks ka praegu veel selliseid kuritegusid ametivõimude poolt varjatakse, on poliitkorrektsus. Mitte keegi ei taha, et teda kutsutaks rassistiks. Ajakirjanikud ei tohi juhtumitest kirjutada, sest toimepanijad on peamiselt "mustanahalised" või moslemid. Lastega tegelevad spetsialistid ei tohi juhtumitest rääkida, nad kasutavad poliitkorrektsust vaikimisvandena. Kõik need tüdrukud on multi-kulti revolutsiooni ohvrid. Rassismisüüdistus on tänapäeval kõige võimsam poliitiline relv.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP