RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 26. oktoober 2016

USA president pressib edasi teemaga “meie ühised vetsud”

Vastassugupoole esindaja Obamat peaaegu poodiumilt alla tõmbamas. Foto: Kevin Lamarque, Reuters/Scanpix

Ühendriikide president Barack Obama ei suuda tõmmata vett peale oma “sooneutraalsete” koolivetsude ukaasile ning kaebab edasi äsjakehtestatud kohtutõkendi.

Obama unelmais kaotaksid koolid riikliku rahastuse, kui kõiki õpilasi ei lasta tualettidesse, duširuumidesse ja kehalise kasvatuse tundidesse vastavalt sellele, millisest soost nad end parasjagu kogevad olevat.

“President Obama kinnisidee selle destruktiivse sooülese ideoloogia ja agendaga [tegeleda] paljastab tema totaalse põlguse põhiseaduse, aga samuti loodusseaduste ja bioloogilise reaalsuse vastu,” ütles LifeSiteNewsile California MassResistance’i direktor Arthur Christopher Schaper.
Schaper rõhutas, et tegemist on kodanikuõiguste küsimusega – mitte segaduses laste “õigustega” tungida vastassugupoole tualetti, vaid kodanike ja koolide õigusega mitte lasta endale peale suruda soovahetuse ideoloogiat.

Nagu toonitas MassResistance’i tegevdirektor Brian Camenker, ei ole kahjuks alust oodada, et Obama administratsioon oma agressiivsuses järele annab.
Ta kutsub konservatiivselt meelestatud kodanikke omakorda agressiivselt võitlema, ja mitte niivõrd inimeste privaatsuse eest, vaid gender-ideoloogia kui sellise sõgeduse ja hullumeelsuse vastu.

Allikas: http://objektiiv.ee/usa-president-pressib-edasi-teemaga-meie-uhised-vetsud/#
_____________
Oi-oi, läänemaailm läheb järjest totramaks ja vastikumaks! Viimane aeg Euroopa Liidust välja astuda ja iseseisvalt otsustama hakata.
M.I.

3 kommentaari:

Ivo Õunpuu 26. oktoober 2016, kell 12:31  

EL-st väljaastumine ei ole võluvitsake absurdsete neomarksistlike ideoloogiate meelsusdiktatuurist vabanemisest. Inglismaa astus välja, kuid Inglismaa on ka edasi gender-ideoloogia, tolerastia ja liberastia absurdsuste esirinnas. Ohtlik ajuepideemia pesitseb iga maa ja rahva vabamüürlaste poolt ajupestud ja juhitud poliitilises eliidis.

Anonüümne 26. oktoober 2016, kell 19:26  

Vapper viiking Vladimir Vladimiripoeg lubas kultuurimarksistid ja muud vaenlased peldikus kasti lüüa. Tubli mees, ta peab oma sõna!

Anonüümne 27. oktoober 2016, kell 00:10  

Meid lööb ka, või ajab teibasse, nagu üks tema eelkäija.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP