RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 24. oktoober 2016

Varro Vooglaid: Et Ilves võib pista ca 170 000 eurot maksumaksjate raha lihtsalt taskusse...

Et Ilves võib pista ca 170 000 eurot maksumaksjate raha lihtsalt taskusse, aga tulekahjude käes vaevleva väikesaare abistamiseks 9800 eurot ei ole kusagilt võtta!? Mul tekib niisuguseid uudiseid kõrvuti lugedes lihtsalt küsimus, kas pumba juures olev seltskond tõesti aru ei saa, millega rahva õiglustundel trampimine lõppeb? Või soovitakse taotluslikult niisuguse sigatsemise tulemusel saavutada olukord, kus aina kasvav hulk inimesi ei identifitseeri end enam üldse selle poliitilise struktuuriga, mida Eesti Vabariigiks nimetatakse, vaid elab põhimõtteliselt sisepaguluses, võõrana omal maal?

Millised noored mehed tahavad sellist riiki kaitsta, kus võimu usurpeerinud moraalne põhjakiht sisuliselt irvitab rahva üle ja lüpsab seda ilma igasuguse häbitundeta? Püüan üldjuhul niisugustest tugevatest sõnadest hoiduda, aga see, mis president Ilvesega seonduvalt on toimunud ja toimub edasi, on lihtsalt vastik. Ja kui mingid pugejad, kellele võimurid on maksumaksjalt kokkukraabitud pidulaualt samuti kübemeid pudistatud, räägivad siis veel sellest "mehest" kui moraalsest majakast, siis muutub asi nii sürrealistlikuks, et raske on mõista, kas see kõik toimub unes või ilmsi.

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Lesko 26. oktoober 2016, kell 17:41  

Kas nägite eelmise nädala Kolmeraudset??? Üldiselt ma seda saadet ei vaata kuna Raud oma suu liigutustega on lihtsalt vaimselt väsitav. Vastamisi oli Helme ja Raie. Raie oli pesuehtsalt löödud tanki, et ilvese sigadused mustast valgeks rääkida. Kas tõesti sellised inimesed arvavad, et teised inimesed ei mõtle??? Raius nagu raudakivi. Midagi ei ole olnud, Kõik on pettekujutlem. Ärmatamist ei ole olemas. Ma ei oska öelda konkreetselt EAS-i raha kohta kuid see kuidas Ärma oli kanselei rendil ning kõik need lipumastid, atvd ja palgaline meeskond. No ... mõelge! Kui suvaline ettevõtja trikitaks rahadega nii, hävitaks maksuamet ta koheselt. Rääkimata krimasjast. Raie ja muud sellised ei saa aru, et peale nende on veel ju Eesti raamatupidajaid, juriste ja asja ajajaid kes reaalselt saavad aru kuidas asjad tegelikult on?! Ilvesed on sügavjuurdteni korrupeerunud ja see sügavjuurdteni korrupeerunud ärma tuleb neile kaela tõmmata. Jõudu ja jaksu kõikidele kes suudavad päevast päeva nende tuuleveskitega võidelda. Tulla telesse rääkima, et midagi ei ole olnud...no andke andeks! Ja kujutage ette kui Helme oleks Raie otse eetris haisvasse kohta saatnud...Helmele oleks koheselt kaks lasku kuklasse tehtud...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP