RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 20. november 2016

Artikliteseeria "Toetades vanemaid" ja Objektiivi annetustekampaania (Copy)


Hea Matti Ilves!
Tahtsin Teile teada anda kahest asjast.
Esiteks, oleme avaldanud meie uudiste- ja arvamusportaalis Objektiiv nädalavahetuseti terve seeria artikleid, mis kannavad koondpealkirja “Toetades vanemaid” ning mis on mõeldud abiks vanematele terve perekonnaelu ülesehitamisel ja laste kasvatamisel.
Paljud inimesed on öelnud, et tegu on väga heade ja kasulike artiklitega, mistõttu juhin neile tekstidele spetsiaalselt nii Teie kui ka paljude teiste inimeste tähelepanu. Soovitan Teil neid tekste lugeda ning saata vastav soovitus ka oma sõpradele ja tuttavatele – eriti neile, kes kasvatavad lapsi ning kes vajavad selleks toetust.
Artikliteseeriasse “Toetades vanemaid” kuulub praeguse seisuga viis artiklit, kuid igal nädalalõpul saab seeria täiendust. Juba homme ilmub seerias uus ja väga sisukas artikkel. Artiklid leiate alltoodud lingi vahendusel:
Teiseks tahtsin peatuda lühidalt meie portaali Objektiiv annetustekampaanial, millega püüame koguda rahalisi vahendeid, et Objektiivi tegevust jätkata ja laiendada. Hiljuti kirjutasin Teile sellest kampaaniast ka tavaposti teel ning selgitasin lähemalt selle tagamaid.

Nüüd on järg nii kaugel, et kampaania lõpuni on jäänud veel vaid mõned päevad.
Sellega seoses palun, et edastaksite kampaania kohta info ka oma sõpradele ja tuttavatele, kutsudes ka neid panustama sellesse, et saaksime oma portaali tegevust jätkata ja laiendada.
Oluline pole mitte see, et kellegi annetus oleks väga suur – pigem on tähtis, et oma rahalistele võimalustele vastava annetuse teeks kõik inimesed, kes peavad Objektiivi tegevust vajalikuks.

Just tänu lugejate annetustele saame jätkata tööd portaali tegevuse ja ühiskondliku mõju laiendamise nimel.
Aitäh Teile!
Heade soovidega
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
PS! Annetuse tegemine on väga lihtne ning see võtab vaid mõne hetke. Annetuse saab vormistada kas Objektiivi annetustelehel www.objektiiv.ee/anneta või lihtsalt tavalise pangaülekandega, milliseks puhuks on info allpoolt välja toodud.

Pangaülekandega annetuse tegemisel tuleks kasutada alljärgnevaid rekvisiite:

Makse saaja:
Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
Kontonumber:
EE341010220219264229 (SEB)
EE371700017003260160 (Nordea)
EE673300333709910003 (Danske)
EE167700771001268442 (LHV)
Selgitus:
Toetus Objektiivile

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP