RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 4. jaanuar 2017

Farage tõotas Briti poliitikasse tagasi tulla, kui…


Briti vabadusvõitlejast europarlamendi liikmel Nigel Farage'il (vasakul) on õnnestunud ajada naerma Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker. Foto: Frederick Florin, AFP/Scanpix

Kui peaminister Theresa May ei korralda brittidele korralikku Brexitit, tuleb Nigel Farage tagasi, kirjutab Express.

Endise Suurbritannia Iseseisvuspartei liidri sõnutsi on ta üha enam mures, kuna May ilmutab Brexiti suhtes “täielikku nägemuse, julguse ja juhtimise puudumist.”
Vahetult pärast võitu referendumil ja veel paar kuud hiljemgi rõhutas Farage korduvalt, et üritab uskuda uuest peaministrist parimat.
Kui May Brexiti osas pettumuse peaks valmistama, siis “tuleb meil 2020. aastal Briti poliitikas veelgi suurem maavärin korraldada, kui aastal 2016,” ütles Farage.

Ja “kui asi niikaugele läheb, siis kavatsen ma ise olla rindejoonel tegutsemas, uskuge mind.”
20. jaanuaril külastab Farage Donald Trumpi kui USA presidendi ametisseastumise tseremooniat.
Ning nagu ta Twitteri kaudu aastavahetusel teatas, “ootab” ta põnevusega rahvusriikide “revolutsiooni rullumist aastasse 2017.”
Farage sai mulluste presidendivalimiste käigus Trumpiga sõbraks ning inspireeris ameeriklasi, jutustades neile oma Brexiti lugu: “Kui tavalised inimesed on valmis tõusma ja võitlema selle eest, millesse nad usuvad, on kõik võimalik.”

Vaata, kuidas Trump oma kampaaniakoosolekul Farage suurele lavale kutsus. Inglane omakorda jagas jänkidele establishmenti alistamise kogemusi:

Allikas: http://objektiiv.ee/farage-tootas-briti-poliitikasse-tagasi-tulla-kui/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP