RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 31. jaanuar 2017

"Peavoolumeedia" on muutunud ajakirjandusest GlavLit'iks

Jälle käib mingi kiun "peavoolumeedia" ümber."Peavoolumeedia" on muutunud ajakirjandusest GlavLit'iks.
Ntx
Uusaastaöö massivägistamised Kölnis vaikis peavoolumeedia täiesti maha.
Oli absoluutne vaikus, see olekski nii jäänud, kui "rassistid ja neonatsid" - nagu neid kutsus Simone Petter, Die Grünen(Saksamaa Rohelised) "führerin" - elik massivägistamise ohvrid, hakkasid sõna võtma "valemeedias", lärm läks liiga suureks.
Oberster Gerichtshof'i 23. 10. 2016 otsuse, milles too organ praktiliselt legaliseeris lastevägistamise Austrias (10-aastane poolsurnuks pekstud ja puruks vägistatud poiss ei suutnud, vaatamata meeleheitlikule vastupanule ja röökimisele, teha teda vägistanud moslemile selgeks, et "ei soovi temaga seksi" ja vägistamissüüdistus võeti maha) on Eesti peavoolumeedia maha vaikinud, Eesti Meedia rääkis Putini reaktsioonist juhtumile, Ekspress Grupp vaikis maha).
Maria Landenburgeri juhtum Saksamaal. Tüdruk vägistati ja tapeti.

Saksa meedia jälgis seda sündmust väga hoogsalt, kajastati laialdaselt mõrvari otsinguid, mõrvar leiti ...
ja siis keeldus ARD Tagesschau, kes päevast päeva oli "kätt pulsil hoidnud", seda kajastamast, kuna "tegemist olevat lokaalse sündmusega". Nimelt osutus mõrvar afgaani "pagulaseks".
BLM kidnapping - neli clintonlast ja aktivisti röövisid valge arengupeetusega poisi, piinasid ja mõnitasid teda rohkem kui ööpäeva, sõimates Trumpi kui Eesti "ajakirjanikud", samuti sõimati valgeid, elik kuritegu oli täiesti avalikult rassistlik. Video riputati netti üles.

Eesti Meedia ja "Õhtuleht" on juhtumit kajastanud - "Õhtuleht" ausalt, "Postimees" kupüüridega, Ekspress Grupp - vaikus.
CNN ajakirjanikud omakorda jäid otse-eetris vahele, kui irvitasid piinamisvideot vaadates(Sara Ganim).
Soome Vabariigi Peaminister kutsus "pagulased" enda juurde koju elama. Sellest hetkest peale on "peavoolumeedia" sellest vaikinud.
Huvitav miks? Ega see ole äkki kuidagi seotud ühe väga raske isikuvastase kuriteoga Kempeles?
Peavoolumeedia on vait, nagu öeldud ...

Ja siis imestatakse, kuidas läks läbi Brexit, kuidas Trump võidab, miks päevast päeva teleka ees lösutavad ameeriklased muutusid äkki immuunseteks telepropaganda suhtes ja "langesid twitteri säutsude ajupesu ohvriteks", kuidas kolm kuud islamisimi ja ümberrahvastamise propagandat Eesti ajakirjanduses suvel 2015, kus "vastalised" sõna ei saanud, ja islamiseerimis ja ümberrahvastamisvastaste osakaal kerkis 45% pealt 75-85% peale - sõltub, kuidas vastuseid tõlgendada.
Kooseluseadus, mis aastal 2005 oleks ilmselt vastu võetud nii, et keegi poleks isegi tähele pannud, on peale "peavoolumeedia" propagandaaastaid surnud, ainult tolerastidest nekrofiilid keelduvad matuseid korraldamast.
Aastal 2006 oli "homoseksualismi vastu" 6% rahvast, peale peavoolumeedia paariaastast sõimu rahva aadressil oli analoogiline protsent aastal 2015 ~60% ...
Keda me peaksime usaldama ja uskuma ?
Tsensoreid, kes infot varjavad?

Totakaid tainapäid, kes isegi propagandat teha ei oska?
Idioote, kes alustavad oma seisukohtade tutvustamist auditooriumi sõimamise ja solvamisega? Või antakse sõna "aktivistidele", kes teevad sama nende eest.
Kus krdi kohas küll taolised õppinud on?!?! Mingu sm. Putini juurde koolitusele või lugegu sm. Goebbelsit - saaks teada, et "enda vastu häälestatud auditooriumi ei ole võimalik end kuulama panna".
Või millised idioodid küll asendavad poliitilise analüüsi ja kommentaari ühe poole aktivistide propagandaüllitistega ... Kui rumal peab olema, et asendada objektiivne analüüs verbaalse masturbeerimisega elik unistustega analüüsi asemel, nagu juhtus USA presidendivalimiste ja Brexiti puhul! Tegu ju meie liitlastega, kellega peab suhteid säilitama igal juhul ...
Idioodid "valisid poole", idioodid ei saanud aru, ei tahtnudki aru saada, mis toimub "reaalis" - tulemus käes.
Aga ei jõua kohale politrukkidele.

Sseltsimeeste peavoolumeedia arvamus- ja välistoimetuste juhtide rumalus on ju lausa kirjeldamatu!
Isegi nõuka-aja "Välispanoraam" oli objektiivsem kui tänapäeva politrukkide lalin. No ei jauranud Simon Joffe ega Vambola Põder aastal 1980, kuidas "Walter Mondale kohe võidab ja Ronald Reiganil ei ole mingit lootust".
Kui loll peab olema, et peale kõike seda uskuda-usaldada totakaid ja täinapäid, professionaalselt täiesti ebakompetentseid isendeid?
Tänan, ei.

Allikas: R.M. Ungern, Facebook

2 kommentaari:

Unknown 31. jaanuar 2017, kell 16:35  

Toomas Vaas (Sm.Ungern) on väga hästi kirjeldanud nn. eesti meedia tõelist palet, nii paraku on ja vist! jääb veel pikemaks ajaks niimoodi, sest....kellegi ees on vaja "pagunid" välja teenida, ehk rahastajate ees.
Eks ole ka minu kõrvu jõudnud mõningad "sääse pirinad", kelle rahastatud on mingid meedia grupid!

Anonüümne 31. jaanuar 2017, kell 19:40  

Kahju küll aga tuleb autoriga nõustuda, nii see on.Trumpi igapäevane solgiga üle kallamine on ka ammu juba kõik piirid ületanud ja täiesti skisofreeniliseks muutunud. Tsiteerides M.Mikkot-Ajab oksele.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP