RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 4. veebruar 2017

Aldo Roomere: Mõtisklus informatsiooni ülekülluse teemal

Hakkasin veidi mõtisklema informatsiooni ülekülluse teemal. Kõikvõimalikke teateid ja uudiseid sajab uksest, aknast, korstnast, ventilatsioonist, kempsupotist ja kõigist muudest mõeldavatest aukudest. Enamasti on tegemist lausvalega nagu 9/11 või siis kenasti pakitud poolvalede, veerandvalede ja muu libekeelse luiskamisega, kui mõni lilla abiellub omasugusega, siis paisatakse see suur tõde muidugi kohe eetrisse.

Propaganda pritsib oma sapist nõretavat tatti kõigist kanalitest Trumpi ja teiste temasuguste õiget rida ajavate inimeste vastu, samas idealiseerides jumalikkuseni võimu üha kasvavaid kuritegusid. Mida rohkem on informatsiooni, seda vähem jääb aega sellesse süvenemiseks, sest meeletu killustatus röövib keskendumisvõime, millele aitab tõhusalt kaasa stress, tööpuudus või töö orjanduslikuks süsteemiks muutumine. Kuulen alatasa kurtmist, et ei viitsi nii pikka asja lugeda, tee lühemalt jms.

Mida pealiskaudsem on inimene, seda kergem on tema vaimu orjastada, sest ta reageerib vaid pealkirjale, loosungile, suutmata tungida asja sisusse ja selle olemust, sisu - mõistmata. Ansip juba pasundab oma brüsseli heldeltmakstud troonilt, et valeuudised tuleb keelustada - st just need uudised, mis peegeldavad asjade tõelist seisu, mitte lausvalet viie aastaga viie rikkama hulka jne.

Google loob fondi illegaalse immigratsiooni veel suuremaks paisutamiseks, loopides tuulde miljardeid, meil tegutsevad hullunud tolerastid ja MTÜ pagulasabi oma rahva hävitamise üllal eesmärgil. Ja mul on kindel kõhutunne, et just see informatsiooni kirevus ja hull üleküllus on tekitatud sihilikult, et tõde sellest suures solgihunnikust kunagi väja ei tuleks. Harimatuse programm algab juba lasteaiast ja koolist, vanemad aheldatakse võlgade ja orjatöö külge, et lastest kuulekad orjad vormida.
____________
Lisan veel ühe Aldo mõttetera: "Kunagi oli ilus aeg, kui mõtlesin, et tulevik ei too nõukogude võimust midagi hullemat. Oo püha lihtsameelsust!"
M.I.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP