RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 25. veebruar 2017

Konservatiivne Rahvaerakond: korduvalt valetanud minister ei sobi ametisse!

Eesti Konservatiivne Rahvaerakonna fraktsiooni hinnangul võiks haridusminister Mailis Reps tõsiselt kaaluda ametist tagasiastumist, sest on avalikkusele valetamisega korduvalt vahele jäänud.

„Kõigepealt valetas Reps, et pole Vene propagandakanal Sputnikule intervjuud andnud. Seejärel selgus, et Reps räägib eesti ja vene inimestele vastandlikku juttu. Seega valetab ta kas eestlastele, kui lubab tugevdada eesti keele õpet, või venelastele, kui lubab keelenõudeid lõdvendada,“ ütles Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni esimees Martin Helme.

„Kinnitades Kremli-meelsele meediale, et ta seisab venekeelse hariduse eest, on minister valetanud ka Riigikogule, sest alles äsja kinnitas ta parlamendi ees kõneledes, et vene keele laiendamise pärast eesti koolides pole põhjust muretseda. Sputniku intervjuus aga lubab Reps vene valijale vastupidist.

Peaminister Jüri Ratas lubas meile uut poliitilist kultuuri. Korduvate valedega vahele jäänud minister peaks mõistma oma positsiooni võimatust, võtma poliitilise vastutuse ning ameti maha panema.“

UU
Foto: Reps andmas intervjuud Sputniku ajakirjanikule (kuvatõmmis)

Allikas: http://uueduudised.ee/poliitika/konservatiivne-rahvaerakond-korduvalt-valetanud-minister-ei-sobi-ametisse/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP