RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 9. veebruar 2017

Lääs leilis: kas Trump keerab tuksi kümnendite kaupa progressi!?


Lüües Google'i otsingusse "Establishing a Government-Wide Initiative to Respect Religious Freedom" võib leida valdavalt vihaseid kajastusi. Foto: Digitalista/Bigstockphoto.com
 
USAs ootab allkirju uus seadus, mis demoniseerib aborti ning abielueelset seksi, röögatab Briti ajaleht Express.


Ja jätkab: Donald Trump pühitseb seaduseks diskrimineerimise abielueelse seksi, samasooliste abielu ja abordi vastu – või üldse kõige vastu, mis pole rangelt kristlik.
See kõik võib osutuda tõeks, kui Trump kirjutab alla lekkinud korraldusele, mis puudutab initsiatiivi usuvabaduse respekteerimiseks kogu valitsuse lõikes (Establishing a Government-Wide Initiative to Respect Religious Freedom).

Tulenevalt korraldusest vaadeldaks abielueelset seksi kui valet asja, abielu tuleks aga tunnustada vaid ühe mehe ja ühe naise vahel.

Kuna elu algab Trumpi elupooldavate vaadete järgi eostumisel, seisavad ameeriklannad silmitsi rasestumisvastastest vahenditest ja abortidest ilma jäämisega, jätkab ajaleht.
Soovahetajaile langeks osaks hävitav hoop, sest dokumendi kavandi kohaselt oleksid “mees ja naine vääramatud ja muudetamatud sugupooled,” mis langevad inimestele osaks sünnihetkel.
Kavandi kaugeleulatuvad plaanid ähvardavad pöörata tagasi aastakümnete jagu progressi, kurjustab Express.

Allikas: http://objektiiv.ee/laas-leilis-kas-trump-keerab-tuksi-kumnendite-kaupa-progressi/
Donald Trump (vasakult kolmas) palvetamas koos eile tema poolt ülemkohtu kohtunikuks määratud kristlase Neil Gorsuchiga (paremalt viies).  Foto: PresidentTrump@POTUS/Twitter

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP