RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. veebruar 2017

MATTI ILVES: HIINLASED VALITSEVAD TULEVIKUS MAAILMA, JUUDID ON MÄÄRATUD LÄBIKUKKUMISELE

On nüüd vaid kaks rahvast, kes pretenderivad tulevikus maailmavalitsusele. Need on suhtelisel väikesearvulised juudid-sionistid (venelaste NSV Liit on suurest mängust väljas ja USA on immigrantide riik) ja teiseks tõeline suurrahvas hiinlased.

Nüüd alustuseks veidi juutidest. Juudid-sionistid on läinud väga ülbeks, toetudes enda rahvuskaaslaste tohutule rikkusele. Sellele panid aluse peamiselt pankurid ja nende liigkasuvõtmine.
Suurte rikkuste kogumiseks juutidel olid väga soodsad ajaloolised olud veel hiljuti. Katoliiklastel (see usk kujunes rikkamas maailmas ainuvalitsevaks usuks) oli kuni 1745. aastani keelatud tegeleda liigkasuvõtmisega, teisisõnu pangandusega. Nii jäigi selle põlatud tegevusalaga tegelemine juudiusulistele, kellele uus testament ja selles kirja pandu ei olnud mingiks moraalireegliks.

Liigkasu võtmist on peetud tõeliselt põlastusväärseks ja isegi Eesti Wabariigi ajal oli see kriminaalkuritegu, selle eest sai 1938. aastal karistada näiteks 12 tegelast. Tänapäeval on aga liigkasuvõimine ja sellega seotud pangandus kujunenud üheks prestiižemaks tegevusalaks, vaat nii! Liigkasu võtmisest nüüd, kapitalismi muutumisel finantskapitalismiks enam ei räägita ja ei karistata. Eriti esileküündiv näide on kiirlaenude eest võetav liigkasu.
Tänu rikkusele on juudid haaranud enda kätte vabamüürlaste salaorganisatsiooni juhtimise ja moodustanud ka nn. maailmavalitsuse.  Herman van Rompuy ütles täiesti selgelt ja üheselt, et 2009 oli esimene maailmavalitsuse aasta. Hoolimata suurtest pingutustest ja rikkusest kukuvad juudid aga selles neile ülejõu käivas maailmavalitsuse ürituses läbi. Nagu on läbi kukkunud ka kõik juutide eestvõttel algatatud revolutsioonid.

Hiinlasi võib aga selles üliraskes maailmavalitsuse ürituses saata edu. Hiina on väga suure rahvaarvuga riik, tänapäeval umbes 1,373 miljardit inimest ja sellest on hiinlasi 91,59%. Rahva arv kasvab jõudsalt ka edaspidi, sest hiljuti Hiina KP lõpetas ära 1. lapse poliitika.
Pealegi hiinlased ei segune teiste rahvastega ja geneetiliselt on nad märksa tugevamad - muutus toimus 10 000 aastat tagasi, vaid portugaalaste geenid pidid olema hiinlastega sarnased. Kui on isegi segarahvuslik abielu, siis järeltulijatest saavad kindlalt hiinlased, isegi välimuselt.
Hiinlased hõlamavad praegu Venemaad ja arvatakse, et seal on juba 2045. aastaks hiinlased enamuses. Pealegi on hiinalinnad kõikjal maailmas. Hiinalased on ka rassiliselt-rahvuslikult väga eneseteadlikud, sest hiina kodakondsust on pea võimatu saada, kui ollakse isegi abileus ka hiinlasega ja elatakse seal.

Hiina on väga vana kultuuri ja riiklusega maa. Shangi dünastia valitses Hiinas 16. sajandist eKr kuni umbes 11. sajandini eKr. Shangi dünastia on esimene Hiina dünastia, mille ajast on säilinud kirjalikke mälestisi.
Qini dünastia valitses aastail 221–206 eKr ja selle rajas 221 eKr Qini riigi valitseja Ying Zheng, kes kuulutas end keisriks Qin Shi Huangdi nime all. Enne teda oli keisritiitel Hiinas kasutusel vaid jumalate ja mütoloogiliste muinaskeisrite kohta.
Kummaline on see, et isegi Mao Zedong tsiteeris teda (Qin Shi Huangd) rohkem kui kommunismi klassikuid.

Ta valitses legistliku doktriini järgi, mis tähendas sisuliselt totalitaristliku riigi loomist: inimesed pidi jagatama sõjaväeüksuste kombel gruppidesse ja ühe eksimuse eest pidid kannatama kõik grupi liikmed. Et tagada keisririigi ühtsust, lasi Shi Huangdi lammutada endiste väikeriikide piiridel olevad kaitsemüürid ning alustas Suure Hiina müüri rajamist oma riigi põhjapiirile, et kaitsta seda rändrahvaste rünnakute eest.

Hiina Rahvavabariigis on säilinud mitmeid Hiina impeeriumile omaseid jooni. Hiinlased on kavalad, inimesteks peavad vaid ennast ja lepingute sõlmimisel võib petta saada, sest teistele võib valetada.
Samuti on Hiina kaubad, mida tarvitatakse siseriiklikult hoopis teised ja vastupidavamad, kui need mida toodetakse ekspordiks!
Teada on, et lääneriikide kaubad peavad vähe vastu ja isegi autod mis on nüüd arvutite projekteeritud, need peavad vastu  vaid garantiiaja ja hea kui sedagi. Vaja on vaid rohkem toota ja vastupidavus ei huvita enam kedagi.
Vanad lennuväljad on täidetud uute müümata autodega - ületoodang

Hiina rahast jüään´ist võib juba varsti saada maailmavaluuta, mis vahetab välja dollari. Seda näitab ka see, et mitmed maailma ülirikkad on hakanud vedama ja paigutama Hiinasse suurel hulgal kulda. Muide, hiina raha on juba osaliselt konverteeritav, seda teevad mitmed Pransusmaa ja Suurbritannia pangad. Ei lähe enam palju aega, kui jüään´i tunnustatakse kõikjal maailmas.

Hiinlastel on kõik võimalused, et hakata tulevikus valitsema maailma.




5 kommentaari:

Anonüümne 20. veebruar 2017, kell 14:28  

Hiina paistab ainult kaugelt imedemaana. Tegelikult on nad meeletu tööstusega looduse täiesti ära saastanud. Neil on suur puudus puhtast veest, iseäranis põhjapiirkondades, linnade õhk on täiesti mittehingatav, põllumaa on aastakümnete jooksul toimunud halastamatu keemiapõllumajandusega nende ainete kantserogeenseid jääke pungil täis topitud ning suurtel kaevanduse ja tööstusega seotud aladel on igasugune loodus tapetud. Hiina majandus on täielikult sõltuv fossiilkütustest, muuhulgas söetööstusest, mis tähendab, et ökoloogiline olukord muutub väga halvast ikka halvemaks. Ühe lapse poliitikast olid nad sunnitud loobuma, kuid seda tehti liiga hilja ning praegu on nende rahvastik teel katastroofilise vananemise poole. Asja teeb veel hullemaks see, et lubatud ühest lapsest valisid paljud vanemad ilmale tuua poisi (aborteerides tüdrukuid), seega ei ole rahvastiku taastootmiseks lihtsalt naisi piisavalt olemas. Hiinlastel on paljudes provintsides probleeme etnilisel pinnal, mis tähendab, et majanduslike ja poliitiliste raskuste ilmnemisel seal separatistlikud meeleolud võimenduvad ning tekib paratamatult kodusõda. Hiinas on määratult palju korrptsiooni ning küünte egoistlikku enese poole hoidmist. Hiinlase kodu võib olla sisustatud luksuslikult, seal võib olla mitme meetri laiune televiisor seinal ning luksusauto maja ees, kuid maja ise on räämas, lift ei tööta ning muru maja ees ei niideta mitte kunagi. Seda lihtsalt seepärast, et maja ei kuulu kellelegi ning see mitte kellelegi otseselt kuuluv territoorium ei lähe elanikele korda.
Samas on hiinlased peale 2008. aasta masu õppinud kulutama ja laristama. Nad ei ole enam need üheksakümnendate hiinlased, kes sõitsid jalgratastega usinasti vabrikusse, et ameeriklastele odavat kaupa toota. Nad tahavad nüüd ka ise tarbida ja seda aina rohkem ja rohkem. Kui nüüd Trump tööstuse USA-sse tagasi toob, kaotades hiinlaste konkurentsitult parima kliendi, läheb asi ikka väga hapuks ja nad jäävad oma elamiskõlbmatuks muutunud maal tühjade pihkudega.

maks 20. veebruar 2017, kell 17:59  

Siin hiinavihas kriitik eksib rängalt: kõik majandusanalüütikud Ernst and Yang , PwC , Golden Sachs jt näevad pöördumatud Hiina valitsemist nii nagu see oli ka varem kuni 1820.a. Lisan : Hiina on maailma suurim helioenergia , tuuleenergia tootja , ehitusel on 35 uut tuumareaktorit , talle kuuluvad Iraani, Kesk Aasia õliväljad ja teaduses Tsinghua University de facto teaduse tipp. Lisaks on hiinlane kõige kõrgema IQ , töökas , stressi taluv rahvas . See 91% hanhiinlast pole õige sest mägihiinlased ja haniseeritud mongoliye , mandžude jt on hiinlasi ca 95% ja väikerahvad on vaid etnilised eksoodid turistidele. Kuulekas hiinlane järgib juhtidele ja demograafia lahendatase eelistustega , na usuvad oma juhte ja juhid rahvast Võimsad maailma tipppangas ICBBC , CCB , BoC, Agropank jt on kõik hiinlaste käes rahvusliku pinnal, samuti saadud nepotism kontrolli alla ja vargad isegi USAst tagasi vangi pistetud. Mäda on just multikultuura USA kus kohe valged suures vähemuses. Mingit Venemaa ülevõtmist ei tule , Hiina laieneb Lääne suunas ja Aafrikas.

max 20. veebruar 2017, kell 18:09  

Eestlase suur pimedus seisab just ägedas hiina ja venevihas. Kumbki riik pole enam kommunistliku majandusega vaid turumajanduses rahvuslik suunaga ja ideeliselt rahvuskesksed st antiliberaalsed , antiglobalistid.
Ärge lootke India tõusu, mis kaupa sa Indiast poes leiad? Hiina on elektroonika , digiajastu tipp ja digitehno esiarendaja oli ka hiinlane Chen - kao (Nobeli preemia) (USA).

Anonüümne 20. veebruar 2017, kell 21:39  

Hiina teadus - see on naljanumber. Kui ameeriklastel on kombeks patente ja geeniusi üles osta, siis hiinlased lihtlabaselt varastavad ja kopeerivad. Päris oma ei ole neil uuemat mitte midagi, kõik au ja kuulsus jääb paljude sajandite taha. Mis puutub Hiina praeguse valitsuse "antiglobalismi", soovitaksin lugeda seda artiklit nende presidendi seisukohtadest: http://www.breitbart.com/national-security/2017/01/17/chinas-president-xi-denounces-protectionism-populism-globalism-davos/
Taibukust hiinlastel on ja töökad on nad ka, aga küsimuseks on, kas see päästab nende rahva? Muidugi, globaalmaailmas omanikupositsioonil olla ja majandushoobadega valitseda - selleks pole ju rahvast vajagi. Ja Hiina on väga pikkade ajalooliste traditsioonidega maa selles osas, et rahvas ja lihtinimene pole väärt mitte midagi. Kultuurirevolutsiooni käigus mõne aastakese jooksul 45 miljoni mahanottimine sai väga kergesti teoks just tänu sellele, et asiaatliku loogika kohaselt nendel eludel mingit väärtust ei olnudki. Või noh... teatud mõttes siiski on väärtus. Suure Hiina müüri rajamisse maeti omal ajal hinnaguliselt miljon-poolteist hiinlast ning neid võib vaadelda otsekui mörti kivide vahel - vaat selline ongi lihtelu väärtus Hiinas. Nii et tõepoolest, kes valitsema pääsemist teab - kommunistliku partei oligarhid ehk suudavadki globaalmaailmas liidrirolle haarata. Aga kui selle käigus sajad ja sajad miljonid hiinlased selle käigus sillutiseks ja mördiks saavad, ei kergita keegi seal kulmu ka, nagu eikergita praegu nende orjatöö peale. Rahva enamik ei saa orjaseisusest välja mitte kunagi.

Anonüümne 24. veebruar 2017, kell 10:15  

timur
ja kuidas sa näed euroopa tuleviku nende pagulaste tõttu ? ei tule ohvreid nagu ei tulnud WWI
WWII"s ?
kui näed ainult et teised elavad valesti aga mitte enda Kodumaa siis on sinu ajus ikka midagi täiega mäda.
kas pead 450 eurist palka orjusest pääsemisek ? see et te neid inimesi alandate näitab juba teie suutmatust tajuda et kui neid poleks ei suudaks Eesti riik üle kuu vastupidada



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP