RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 10. veebruar 2017

MATTI ILVES: MILLINE SAAB OLEMA SUUR-IISRAEL?

Ma arvasin varem, et nii luuakse Suur-Iisrael. Iisrael tahab okupeerida kõik Palestiina-Araabia riigile ÜRO poolt määratud (olgu ka öeldud, et ÜRO ei tunnusta siiani seda okupatsiooni) alad ja tõrjuda riigist välja ka enamus põliselanikke-palestiinlasi nii moodustatud Suur-Iisraelist. Okupatiooni edenemisest saate hea pildi eelnevatelt kaartidelt. Juutide-uusasunike elamurajoonide rajamine käib siiani täie hooga edasi.

Nüüd on selgunud, et see on vale ja juutidel-sionistidel ei ole sugugi nii tagasihoidlikud plaanid Suur-Iisraeli moodustamisel.
Need on lausa meeletud plaanid (kaardil, ülal) ja siin vajavad sionistid USA kindlat abi. See suurriigi plaan ongi väljatöötatud Mossadi ja Ameerika Ühendriikide CIA poolt. See on tegelikult pikk, 30 aasta plaan.
Uuelt presidendilt Donald Trump´ilt saavad juudid muidugi täielikku abi. Juudipankurid aitasid Trumpi siis, kui ta ärid oli panrotis ja selline abi aitas tal tõusta jälle miljardäriks, kelle varandus peaks olema nüüd 7. miljardit dollarit.

Sellist abi ei anta tal võimalust unustada. Pealegi on Trumpi perekond tihedalt seotud tütre Ivanka (35 aastat vana) abielu kaudu äärmusjuutidega ja nende äärmusliku judaismi usuvooluga - chabad, olles seal lusa üks propageeriv naisaktivist.
Trump on juba ka lubanud, et USA saatkond tuuakse lähiajal Tel Aviv´ist Jeruusalemma. Mida mitte keegi ja isegi ÜRO ei ole tunnustanud Iisraeli pealinnana. Nii, et Turump ei ole sõltumatu juutidest ja maailm ei saa seetõttu veel pikka aega rahu.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP