RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 14. veebruar 2017

Mul on meeletult kahju

Jüri Kukk: "Mul on meeletult kahju sellest, et taasisesisvunud Eesti nooremad põlvkonnad ei tea enam täit tõde Nõukogude Liidust! Õigemini, nad ei tea, kuivõrd sarnane on Euroopa Liit selle Sovetski Sojuziga, millest me nii meeletult tahtsime pääseda. Nad ei tea, et Brüssel on seesama Kreml ja ta esindab neidsamu valesid asju, mille vastu me 1987-1991 võitlesime.

NSVL ja EL erinevad ainult kaubarohkuse ja raudse eesriide puudumise järgi, muu on sama — Brüssel otsustab, hirmutab ja ähvardab samamoodi nagu Moskva tollal, jällegi on üks ja ainus õige tõde ja kui vanasti olid selle vastu seisjad kodanlikud natsionalistid ja fašistid, siis nüüd on nad populistid ja rassistid, ühiskonnast tõrjutakse neid ühtemoodi välja. Euroopa Liidu juhtorganid tuletavad üha enam meelde NLKP KK Poliitbürood. Ka NLiit püüdis luua ühtset nõukogude rahvast nagu seda praegu Eestiski tehakse, kui proua presidentinna lubab eestlaseks olla igalühel, peaasi, et vaid rahvad segamini läheks... seda võiks lõputult jätkata, fakt on vaid see, et me oleme tagasi samas seisus, kus 1980. aastatel, kus me unistasime iseolemisest..."

Allikas: Aivar Pahk, Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 15. veebruar 2017, kell 11:40  

Enda seisukohalt ütleks vastupidi. Olen 23 aastane ja tean väga täpselt, et ELi juhitakse nagu NLi. Isandad ehk juudid on samad ainult, et täideviiad on teised.

Anonüümne 15. veebruar 2017, kell 11:44  

+ veel, et olen kümnetele omavanustele normaliseerunud juudi põlastuse, mis tegelikult peaks meil kõigil juba veres olema.

Anonüümne 16. veebruar 2017, kell 20:33  

juudid hakkasid ju mitutuhat aastat tagasi isegi jahvele vastu. mõni ime, et seesamune... jhwh juute igasugu rõvedustega kottis. pool piiblit on neid kirjeldusi täis.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP