RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 16. veebruar 2017

Objektiivi videostuudio on valmis!


Hea Matti Ilves!

Mul on hea meel teada anda, et meie korduvalt väljendatud lubadus rajada heade toetajate abil Objektiivile oma väike videostuudio, on nüüd teoks tehtud.

Pärast kuid väldanud ettevalmistustööd avasime stuudio esmaspäeva õhtul. Kahtlemata saab stuudiot veel oluliselt täiendada ning selle sujuv töölesaamine eeldab veel timmimist, ent põhimõtteliselt on see suur töö tehtud.

Stuudio avamise õhtul tegime Markus Järvi ja Objektiivi peatoimetaja Veiko Vihuriga stuudiolaua tagant ka esimese väikese kommentaari, mida saate vaadata siit:

Õige pea hakkab portaalis olema üha enam videostuudios salvestatud materjali, nii jooksvate sündmuste kommentaaride, intervjuude kui ka muu sellise näol.
Tänan siiralt kõiki Objektiivi toetajaid, kelle annetuste abil on videostuudio rajamine võimalikuks osutunud! Meie portaali jaoks on see oluline arenguhüpe.

Tänu videostuudiole saame Objektiiviga sel aastal suurte sammudega edasi liikuda, ehitades üles meediat, mis ei lähtu ei kasumiahnusest ega ideoloogilise manipulatsiooni püüdlusest, vaid siirast tõetaotlusest.

Heade soovidega
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP