RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. veebruar 2017

SA Euroopa Rahvusrinne: Sotsiaalministeerium otsib läbi kinnisvarafirmade kvoodiimmigrantidele kortereid !

Mõnede rahvuskonservatiivset ideoloogiat pooldavate Uute Uudiste lugejate, kes otsivad endale erinevates kinnisvaraportaalides rentnikke elektronpostkastidesse, on viimasel ajal aina sagedamini potsatanud järgmise sisuga kirjad:

Tere

Kirjutan Teile firmast Kinnisvaraekspert OÜ, kelle kliendiks on Sotsiaalministeerium.
Meie klient tunneb huvi Teie poolt üüritava korteri vastu. Korterisse tuleksid elama ümberasujad.

Korteri üür ja ka kommunaalmaksed, makstakse neile mõeldud toetuste arvelt, nii et nii korteri üüri kui ka kommunaalarvete maksmine on tagatud kohaliku omavalitsuse poolt. 

Küsin Teilt, kas olete huvitatud oma korteri üürimisest ümberasujatele? Kui jah, siis millal võiks korterit vaatama tulla ja üüri tingimustest täpsemalt rääkida?


Näib, et Rõivase valitsusel on pindadega kitsas käes, ja see on takistav asjaolu, et Eestisse Brüsselile pugemise tuhinas aina enam moslemeid sisse tuua. Sestap pöördutaksegi erasektori poole.
Nii, et kodanikud, olgem valvsad ja ärgem muutkem krabiseva eest meie kodumaad terrorismi kasvulavaks, rääkimata sellest, mis probleemid tekivad kui üürnikeks saavad sootuks teise kultuuri ja tavadega inimesed (lärm, probleemid naabrite ja ühistuga, korteri sisustuse seisukord, korteri tagasisaamine jne.).

Allikas: http://rahvusrinne.eu/uudised/sotsiaalministeerium-otsib-labi-kinnisvarafirmade-kvoodiimmigrantidele-kortereid/

3 kommentaari:

Lesko 6. veebruar 2017, kell 18:15  

Kas valitsust ei juhi mitte punnis põskedega Ratas?

Matti Ilves 6. veebruar 2017, kell 20:04  

Juhib-juhib, aga klõpsake lingil ja näete, et see on juba vana kirjutis. Arvasin siiski, et võib ka praegu hoiatuseks avaldada.

madis 6. veebruar 2017, kell 20:36  

vahest saab uudist natuke täiendada. millised kinnisvara vahendajad selles kaasa löövad? õige vastus: kõige ahnemad ning kõige vääritumad. kuid nimeliselt!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP