RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 3. veebruar 2017

Trump jättis Obama LGBT-kaitse paika

Trump on oktoobrikuisel kampaaniakoosolekul võtnud kätte triibulise plagu, millel LGBT-kogukond talle toetust väljendab. Foto: Carlo Allegri, Reuters/Scanpix

USA president Donald Trump ei tühista oma eelkäija Barack Obama poolt LGBT lahtrisse liigituvatele riigitöötajatele omistatud eriõigusi, vahendab LifeSiteNews.

Nädalavahetusel ringles Washingtonis presidendi korralduse eskiis, mille kohaselt oleks Obama poolt 2014. aastal antud mandaat tagasi võetud.
Nädal algas LGBT-aktivistide raevuka protestiga sellise võimaluse vastu.

Nagu väidetakse vihavalangutele järgnenud Valge Maja pressiteates, toetab Trump LGBTQ-õigusi.
Teates toonitatakse, et Trump oli uhkusega esimene vabariiklaste presidendikandidaat, kes mainis oma kandidatuuri aktsepteerides LGBTQ-kogukonda.

Trumpi seisukohad LGBT-agenda suhtes olid sotsiaalselt konservatiivsete ameeriklaste jaoks eelvalimiste ajal murekohaks.

Samas on Trump lubanud kaitsta usuvabadust ning andnud mõista, et määrab ametisse loomulikku abielu toetavad kohtunikud.

Allikas: http://objektiiv.ee/trump-jattis-obama-lgbt-kaitse-paika/#
____________
Hakkavad tasapisi ilmnema ka Trumpi varjupooled...
M.I.


NB!  Lisan ühe kommentaari Facebookist, Aivar Pahk: "Trump on usutunnistuse poolest presbüteriaan (kalvinist). USA presbüteriaanid jõudsid sodomiit Obama ajal selgusele suure tõe suhtes: nimelt pederastia on jumaliku armastuse kauneim vorm – seega pederastia diktatuur USA-s ja maailmas JÄTKUB."

3 kommentaari:

Anonüümne 3. veebruar 2017, kell 19:55  

Millele niisugused kirikud loodavad??Irvitavad ja mönitavad Jumala Sõna üle, seda oma tahtsi tõlgendades ja väänates.Kohutav saab olema saatus nende jaoks kellel jätkub ülbust teha midagi niisugust.Kui jumalikul kannatusel saab olema piir siis tagasiteed enam pole, ei neile ega nende järglastele.Ajaloost näiteid küllaga....

Anonüümne 3. veebruar 2017, kell 23:43  

vatikan on otsast otsani ussitanud juba sajandeid. kus nüüd alles avastasid :D

Anonüümne 4. veebruar 2017, kell 03:05  

Vatikan küpseb viimaste ja koledate nuhtluste saamiseks.Või arvate ,et ta pääseb? Ta pääseb siis, kui end reformib piibliõpetusega kooskõlasse.Aga vist aeg hakkab otsakorale jõudma...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP