RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 31. märts 2017

Järjekordne näide peavoolumeedia ideoloogilisest kallutatusest ja valelikkusest


Hea Matti Ilves!
 
Tahan juhtida Teie tähelepanu järjekordsele juhtumile, mis näitab, kui valelikult peavoolumeedia tegutseb. Antud juhul tõin näiteks Postimehe arvamustoimetuse käitumise, kirjutades sellest ühe konkreetse juhtumi pinnalt.
 
Lühidalt kokkuvõetuna nähtub sellest juhtumist, et kuigi Postimees püüab luua endast avalikku kuvandit kui ühiskonna keskpõrandast, kuhu erineva maailmavaatelise taustaga inimesed on oodatud avalikku arutelu pidama, räägivad faktid risti vastupidist keelt.
 
 
Peavoolumeedias jõupositsioonidel olevad inimesed räägivad avatusest ja neutraalsusest ilusaid jutte, aga tegelikult vormitakse “avalikku arutelu” vägagi valikuliselt, teatud seisukohti võimendades, teisi maha surudes.
 
Kui keegi ütleb selle taustal, et Postimees ei ole ideoloogiliselt kallutatud ja kujutab endast nö keskpõrandat ausaks ja avatud ühiskondlikuks aruteluks, siis selle peale võib vaid naerda.
 
Soovitan seda juhtumit lähemalt vaadata ning selle kohta ka oma sõprade-tuttavate seas sõna levitada. Ühtlasi näitavad niisugused juhtumid taas, kui oluline on sellise tõeliselt sõltumatu meedia ülesehitamine, nagu meie portaal Objektiiv.
 
Heade soovidega

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
 
PS! Mis puutub ühiskondliku tähelepanu keskmesse tõusnud kohtuliku omavolitsemise teemat üldiselt, siis selle kohta on meie portaalis Objektiiv avaldatud viimastel päevadel terve rida sisukaid artikleid, millele soovitan samuti tähelepanu pöörata (asjakohased lingid on allpool). Teema on väga tõsine, sest see, mida me praegu näeme, kujutab endast vaieldamatult homoaktivistide ja nende toetajate hiilivat püüdlust liikuda kohtute kaudu nn homoabielu seadustamise poole.
 




0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP