RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 9. märts 2017

MATTI ILVES: USA MUUTUB VÄRVILISTE ÜLEKAALUGA MAAKS

Ameerika Ühendriikides, kui immigrantide riigis on rahvastiku kujunemisega üpris keerulised lood.

USA elanikkonna põhiosa moodustv rahvastik, kujunenud 18.saj. lõpupoolel inglise, šoti, iiri, hollandi jt. kolonistidest, kellega 19.-20. saj. assimileerus muid eurooplastest immagrante, samuti neegreid - Aafrikast pärit orjade järglasi ja kõik. Sest põlisasukad indiaanlased olid pea täielikult hävitatud, praegu on neid siiski ,enamuses reservaatides, 0,9 % elanikest.
Möödunud sajandi keskel oli neegreid vaid 10 % elanikkonnast, nüüd on neid muidugi märksa rohkem. Praegu peaks olema üle 13% nn. afroameeriklasi ehk neegreid.

Kuna praegu voolab USA-sse sisse mitmesuguseid värvilisi paljudest riikidest, siis on valgete osakaal ka pidevalt vähenenud. Donald Trump´i seisukoht piirata immigrantide reguleerimatut sissevoolu on täiesti õige, selle vastu protesteerivad muidugi demokraadid, kes on sisuliselt juba sotsid.
Nüüd peaks valgeid veel olema kusagil 67 %, kui mitte juba vähem. Lisaks on praegu USA-s 11,5 miljonit illegaalset immigranti, kusjuures enamus neist on värvilised.

Nii, küllalt suure kiirusega muutuvadki Ameerika Ühendriigid värviliste ülekaaluga maaks. See oleks tõesti valgele rassi seisukohast lausa katastroof.

3 kommentaari:

max 9. märts 2017, kell 23:27  

Värviline USA pole mingi katastroof . see on loomulik ja Euroopale hea lahendus kuna värviline USA kaotab kohe oma võimupositsiooni maailmas rahvusriiklusele ja Euroopat US enam eikäsuta , saksamaa saab ka vabaks US saapast.

Anonüümne 10. märts 2017, kell 05:09  

Miks me mingi usa pärast üleliia peaksime muretsema? Piisab kui jälgida, et suur tuumariik päris anarhiasse ei kuku ja sellest piisab.

Anonüümne 10. märts 2017, kell 15:41  

Muretsema peab seepärast, et samad ahvid, kes USA juhivad, juhviad Euroopat ka!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP