RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 19. märts 2017

Rahvusliku taassünni nimel: Milleks vaja talle veel mingit mälestusmärki?

See mees tegelikult lasi endale juba EW ajal monumendi avada nagu isikukulturistile kohane on. See on Tahkurannas ja ka taastatud. Milleks vaja talle veel mingit mälestusmärki? Mees sai kahtlasi rahasid vene saatkonnast. oli inimene, kes teinud terve elu koostööd KGB-ga, aidanud pankurina puhtaks pesta kommunistide verist kulda. Tänu sellele õnnestus üles ehitada Punaarmee ning ka Eesti okupeerida.

Esmalt lubas see mees siia punaarmee baasid. Ehk punaarmee kohalolek oli tänu temale siin täiesti seaduslik (kui tunnistada tema võimu seaduslikuna). Hiljem määras peaministriks Varese. Mis siis, et avaldati JUSTKUI survet, aga ta tegi seda. Varese ajal astuti välja Rahvaste liidust ning valmistati ette astumine Nõukgude liitu. Ei rehabiliteeri teda ka hilisem arreteerimine, mees oli selleks ajaks oma töö teinud ja teda polnud enam lihtsalt vaja. Päts valmistas teadlikult ette alistumist Stalinile. Ka on vastutav mitmete inimeste arreteerimises, hukkamises ja tagakiusamises. Samuti Artur Sirki tapmises.

Tehkem mälestusmärk pigem neile, kes hoolimata Pätsi tegevusest üritasid teha midagi riigi päästmiseks ka siis, kui teha polnud enam midagi. Olgu need Artur Sirk, Jüri Uluots, Otto Tief jt.

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 19. märts 2017, kell 13:24  

Mälestusmärk ka neile, kes nõuka ajal eesti eest vangis istusid -Niklus jt.Sel ajal kui enamik silmad maha lõid ja kohanesid.Kasvõi kollektiivne, väike ,ilus , nimed peal...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP