RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. märts 2017

Trumpi vastu koondavad vägesid terrorist, stalinist ja maoist


Trumpi-vastased meeleavaldajad protestimarsil Washingtonis, 21. jaanuar 2017. Foto: Mario Tama, AFP/Scanpix

Rahvusvahelise mastaabiga mängur, juhitud anarhiasse investeeriv miljardär George Soros on lubanud vale presidendi Washingtoni Valgest Majast välja tõsta. Selleks sobivad kõik vahendid. Kinnimakstud protestijad kuuluvad nende hulka.

Kui normaalses seltskonnas hinnatakse enim inimese oskust lävida teistega ning panustada ühisesse hüvangusse, siis näiteks Lenin hindas terrorist Kobat (hilisem päikeseline seltsimees ja pisikeste laste sõber Stalin) selle eest, et tollele ei läinud inimelud absoluutselt korda. Koba organiseeritud kallaletungid inkassaatoritele lõppesid sageli surmaga nii inkassaatoritele kui juhuslikult kohale sattunud möödakäijatele, ent täiendasid oluliselt leninlaste parteikassat.

Nüüd on pommipanijate poole pöördunud ka antitrumpistid.
Järgmiseks nädalaks, mil peetakse rahvusvahelist naistepäeva ja Ühendriikides ka presidendipäeva, on praeguse USA presidendi vastased rühmitused organiseerimas uut väljaastumist. On omamoodi tähelepanuväärne, et aktsiooni planeeritakse naiskommunistide Klara Zetkini ja Rosa Luxemburgi poolt algatatud protestipäevakski.
Seekord ei ole eesmärgiks enam lihtsalt roosades kiisumütsides ringilaaberdamine ja roppuste karjumine, vaid ettevõtmine on arenenud poliitilise võitluse uuele tasemele. Inimesi kutsutakse üles üldstreigile ja “võitleva feminismi uuele lainele”. Tegemist ei ole siis ei rahuliikumise ega sallivuse demonstreerimisega, vaid sõna otseses mõttes üleskutsega ühiskonna destabiliseerimisele, seega – sõjale. Hea lugeja saab militantsete amatsoonide (või nende imiteerijate) manifestiga tutvuda siin.
Selle ettevõtmise üks promootoreid on Rasmea Yousef Odeh, süüdimõistetud ja oma karistuse ära kandnud palestiinlanna (vt siit ja siit). Talle mõisteti 1970. aastal Iisraelis reaalne vanglakaristus kahe pommirünnaku eest, millest ühes – toidupoes korraldatus – hukkus kaks tudengit. Odeh oli vanglas 10 aastat.

Aastal 2004 sai temast USA kodanik, kuid et ta esitas valeandmeid oma mineviku kohta, mõisteti ta aastal 2014 immigratsiooniseaduse rikkumises süüdi. Tal on õnnestunud aga otsus edasi kaevata. Väidetavalt kannatas ta posttraumaatilise stressi all, mille mõjul ta esitaski riiki sisenedes valeandmeid. Uus istung on määratud käesoleva aasta kevadele. Kindlasti räägib proua maailmavaatest see, et Ühendriikides olemise ajal on ta olnud tegev Obamacare nime all tuntud tervishoiureformi (mida mõned nimetavad kodanikkonna jälgimise üheks mooduseks) navigaatorina, nagu mainitakse seda teemat käsitlevates artiklites.

Rasmea Yousef Odehi osalus pommirünnakutes on taganud talle vasakjõudude sümpaatia. Olukorras, kus endine president Barack Obama ja tema vaimne isa George Soros on asunud “rahva õiglast viha” suunama vajalikus suunas, on maskid langenud. Kogenud kaadrid on vajalikud.
Teine ürituse eestvedaja on Angela Davis, kes positsioneerib end stalinistina. Ta on ka terroriorganisatsiooni Black Panthers kauaaegne toetaja. Enim on talle kuulsust toonud seotus ühe kohtuniku tapmisega 1972. aastal. Mõrvarelvad olid proua Davise ostetud. Kordaläinud ettevõtmist tähistas proua Angela puhkusereisiga Kuubale, kus oli teatavasti võimul toona Nõukogude Liidu poolt ülalpeetav diktaator Fidel Castro. Seesama kommunistist hirmuvalitseja, kelle hiljutise surma puhul avaldas progressiivsele üldsusele kaastunnet Kanada peaminister Justin Trudeau, islami ja homoagenda aktiivne juurutaja. Ta nimetas Fidel Castrot, kelle valitsemisajal kiusati rängalt taga kirikut, mõrvati või jäi teadmata kadunuks tuhandeid inimesi, maailma valgustajaks ning õigluse ja parema maailma eest võitlejaks.

Kolmas persoon selles üllas ettevõtmises on Tithi Bhattacharya, kes ülistab oma sõnavõttudes Hiina maoismi, marksismi erivormi. Väljaanne International Socialist Review on täheldanud, et maoistid on USA Riigidepartemangu, Kanada ja Euroopa Liidu terroristide mustas nimekirjas. Tema arvates on selline vastasseis põhjuseks, miks on maoistid taas aktiviseerunud ning võitlevad parempoolsuse vastu. Seega on see proua avaldanud oma vaenulikkust eelpool nimetatud riikide ning nende ühenduste vastu.

Rahvusvaheline Naiste Streik (The International Women’s Strike, vt siit) on mõeldud rohujuure tasandi ettevõtmisena. Naisi õhutatakse neil päevil jätma oma töökohad ning osalema protestiaktsioonides üle terve riigi. Nad peavad sisustama oma päevad teede, väljakute ja sildade blokeerimisega. Nad keeldugu ka kodutöödest ning boikoteerigu abielukohuseid. Iga naine peab neil päevil kandma punast riietust ning boikoteerima Trumpiga seotud ettevõtteid.

Manifesti ja üleskutsega tahetakse õigustada vägivalda. See on lubatud, kui küsimus on Trumpile oponeerimises. Berkeley ülikoolilinnaku süütamine Milo Yiannopoulose (Briti ühiskonnategelane, meediaväljande Breitbart endine vanemtoimetaja) kõne takistamiseks sai paljudele “progressiivsetele” inimestele rõõmupäevaks. Oma rahulolu avaldasid teiste hulgas Hollywoodi näitlejad Debra Messing (“Vastupanu toimib!” ehk “Resistance Works!”) ja Sarah Silverman (“Ärgake ja liituge vastupanuga. Kui sõjavägi on meiega, paiskame fašistid põrmu. Tadaa hullule kuningale ja tema käsilastele!” – “Wake up & join the resistance. Once the military is w us fascist get overthrown. Mad king & his handlers go bye bye.” Kirjaviis muutmata.).
Trumpi-vastasel tegevusel on vähe pistmist poliitikaga kui valimiste võitmise kunstiga. Asi on üsna selgelt kaotusevalu mittetalumises, vaenlase kuju silme ees pidamises ja selle kasutamine kaotajate viha suunamiseks ja ülal hoidmiseks.

Seega – järjekordse naistemarsi “põhitegijaks” on süüdimõistetud terrorist, kelle oskusi kasutatakse ära oma eesmärkide saavutamiseks. Kuigi ta on mõrvar ja valetaja, siis näib, et suutlikkus täita talle antud ülesandeid kaalub üles kõik negatiivsed omadused.
Maskid on langenud. Marine Le Penile pannakse süüks võõraid kuritegusid – võitlus võimu pärast teeb kõik vahendid lubatuks. Ja kes usuks veel, et Barack Hussein Obama ning George Soros ja tema rahastatud organisatsioonid ja valitsused võitlevad inimõiguste eest?

Allikas: http://objektiiv.ee/trumpi-vastu-koondavad-vagesid-terrorist-stalinist-ja-maoist/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP