RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 26. aprill 2017

Ajamärgid: Kiibistamisest

Mugavuskiipide ajupesu on alanud! Suur osa kristlasi on samuti ajupestud, kes teevad teemal nalja või ütlevad need on süütud vidinad. Natuke veel mugavusreklaami ja siis võetakse see endale Aamen ja Halleluuja saatel käe peale.
Mainor Ülemiste AS juhtivkoosseis lasi end kiibistada ning sama eeskuju järgis ka "Ringvaate" reporter Jüri.


"Tunda ei ole midagi, mugavus on see. Kaarti ei pea kaasas kandma, ei kao ära kuskile. Ma saan käeviipega ukse avada," kirjeldas müügidirektor Teet, miks ta enda käe sisse kiibi lasi paigutada.
Kehaaugustaja Sandra julgustas Jürit, et kiibistamine pole valus, pigem on tunda survet. "Kiipi saab igale poole paigaldada, kus vähegi on kohta, kus ta ei hakka hõõruma luude või muude eluliselt oluliste asjade vastu," rääkis Müür protsessist.

Muttika ütles ausalt, et kogemus oli täiesti kohutav. "See oli rohkem kui valus, see oli nagu sulle sõidaks suur liinibuss suust sisse ja prooviks läbi kõrva välja pressida," kirjeldas Muttika.

Masse hakatakse prototüüpidega ehk seni mugavuskiipidega harjutama. Antikristuse ajastu on alanud - on aja küsimus, mil kaotatakse paberraha ning ID kaardid kõik kolib käe sisse! Piibel hoiatab tulevaste metsalise kiipide eest!

Allikas: Facebook

4 kommentaari:

Anonüümne 26. aprill 2017, kell 21:06  

Huvitav, miks seda peab inimese kehasse--- ihusse sisse lõikama, kui võiks riputada kaela, panna sõrmusena sõrme, randmepaelana kanda-- niimoodi on inimkond "kalleid" asju kandnud hallist ajast alates või rihmana kaelas, nagu Vana-Rooma orjadel ja meie aja koertel-kassidel, ei tule samuti ära, vist ei anna piisavalt orjaks olemise tunnetust. Need kes niimoodi lolli mängivad- enesekiibistajad- tuleks kohtu alla anda!

Anonüümne 27. aprill 2017, kell 07:41  

Ei!

Anonüümne 27. aprill 2017, kell 11:24  

ti põletas omanik orjale oma märgi kehale. Nüüd kiibistatakse. nii on alati teada millisesse ilmaruumi osassse sa kulud. on näha mida sa teinud oled kui kasulik oled, kui võimekas, kui vana, millal on vaja sind utiliseerida hõberebastele.
Kui oled kiibistatud ei saa sa seda saunas, dushi all är võtta , ära kaotada, loobuda. Sind on omanikel mugav töödelda ja käidelda.
kiip tuleb kindlasti meie ellu juba lähimas tulevikus ja eranditult kõigile.
Globaalse maailma poole püüdlejad 8valitsejad siis) ei jäta imimmaterjali niisama kuhugi vegeteerima. Kõik peavad olema arvel ja töötama.

Anonüümne 27. aprill 2017, kell 13:30  

Ainult minu laipa (võite kiibistada), kui saate!!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP