RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. aprill 2017

Malle Pärn: Mäletate Ossinovski kõnet...

Mäletate Ossinovski kõnet tema erakonna kongressil? Tsiteerin: “Et etniline rahvusriik ei ole utoopia, vaid ohtlik ja ebainimlik düstoopia.” Lisaks nimetas ta idiootideks neid, kes temaga nõus ei ole.

Toon siin ära ka ühe tüüpilise tühikõne näidise: “Avalik ja laiapõhjaline arutelu lõimumise teemadel võimaldab meil leida valdkonna edendamiseks uusi ideid ning valdkonnas tegutsejatel teha veelgi tihedamat koostööd,“ ütles konverentsi avav kultuuriminister Indrek Saar.

Või kuidas suhtuda sellesse: “On oluline tunnustada isiku sugu lähtuvalt tema enda tunnetusest,“ kirjutavad Tsahkna ja Ossinovski ühisdokumendis, „kolmanda osapoole sekkumine kellegi personaalsesse otsusesse peaks olema välistatud.“ Seega pole vaja teha ei soovahetuse operatsiooni ega hormoonravi. Piisab sellest, et „täisealine ning teovõimeline isik“ esitab politseisse avalduse oma soo või isikukoodi muutmiseks.”

Kas sellise avalduse teinud inimesed on tõesti väärt meie ministriportfelle?

Ma tahaksin kõigepealt näha mingit moraalset alust nendes inimestes, kellele antakse kõrged ametid riigis. Ma tahaksin näha mingitki märki sellest, et nad teavad, mis on vastutus ja mis on südametunnistus.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP