RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 9. aprill 2017

Tolerastist vihkajaks

Lehed nagu “Salliv Eesti” või “Sind on märgatud rassist” koguvad küll järjest rohkem populaarsust. Aga, kui jällegi olla liiga salliv siis tulemuseks võib olla vihkamine, millest räägib ka meie järgnev lugu.

Saksamaal pagulaskeskuses vabatahtlikuna töötanud naine räägib, kuidas ta algul oli nii vaimustanud oma uuest ametist ja kuidas talle meeldis, et saab nendele inimestele seal toeks olla ja neid seal aidata ning suunata. Aga ometi oli see kõigest üks heleroosa unistus. Juba esimesel päeval sattus Linda(nimi muudetud) sealsete elanike sõimu ja vägivalla alla. Küll ei oldud rahul sealsete teenustega ega olmetingimustega.

Algul Linda küll kuulas ja üritas mõista neid “raske” elu saatusega elanikke. Nõnda jäigi ta isegi uskuma, et sealne keskus ei suuda neile pakkuda seda, mida suudaks pakkuda tegelik Saksa riik ja ühiskond. Nõndaks otsutaski Linda võtta enda juurde elama kaks noort pagulast. Linda ja tema mees omasid äärelinnas väikest tagasihoidlikku majakest. Algul oligi kõik hästi, riik kattis isegi suurema osa elamiskulusid Lindale ja tema mehele. Aga sealt alates algasid ka probleemid. Kaks noort ja turskat hädas olijat ei olnud ikkagi pakutava eluga rahul. Nädalaga muutus juba kogu elamine nagu sealaudaks, kaks volaskit ainult lömitasid diivanite peal ja seal kus istuti sinna jäi ka maha suur prügihunnik. Isegi vetsus saanud Linda enam korralikult käia, kui pidi enne seal suurpuhastuse tegema. Junnid hulpisid nagu päästevestid peldikupotis ning osad selle kõrval. Kogu maja haises kohutavalt ja igal pool vedeles prügi.

Kui üritasime neile selgitada, et tuleb puhtust hoida ja koristada siis selle peale muutusid parasiidid agressiivseks ning tahtsid meile juba kallale kippuda. Õnneks muidugi saime pageneda oma tuppa, kus oli korralik uks koos lukuga. Nõnda me siis elasime seal vangistuses oma enda kodus. Kui läksime keskusesse rääkima oma probleemist ja soovime, et nad lahkuksid siis selle peale öeldi meile, et see ei ole keskuse asi ja pöördugu me kohtu poole. Seda me ka tegime ja nüüd kaks aastat hiljem oleme me saanud ainult meile kahjulikke otsuseid, kus ei ole mingit alust, miks peaks neid pagulasi sealt välja tõstma.

Seega kolisemegi mehega nüüd teise linna ja panime maja müüki. Aga keegi ei ole isegi selle vastu huvi tundnud, kuna teatakse, et kui pagulased sees siis ei saa isegi omanikuvahetusega nendest lahti. Linda käis oma lugu RTL talk shows Aktuel rääkimas, kus teda tembeldati rassistiks ja vihkajaks. Seega vihkame nüüd koos mehega pagulasi ja lubame, et võitleme nende vastu kuni surmani.  Linda mees muretses ka endale kärbiku, mida ta voodi kõrval relvakapis hoiab ja lubas igal pagulasel pea otsast lasta, kui see peaks veel tema majja jalga tõstma.

Allikas: https://riigireetur.wordpress.com/2017/04/02/tolerastist-vihkajaks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP