RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 31. mai 2017

Aldo Roomere: Mõtlen valitsejate enesetunde peale

Üha tihedamalt sunnib praeguse haige maailmakorra vägistajalik pealepressimine mind mõtlema valitsejate enesetunde peale. Kas tõesti on võim nii meeletult magus ja selle nautimine nii kõikevõitvalt isiksust lämmatav, et hävitab kõik inimlikud tunded?

Sest arvestades kogu selle massidega manipuleerimise tagajärgi, tervete kultuuride ja traditsioonide hävitamist, Euroopa rahvaste ja riikide paratamatuna tunduvat hukku, peaks ju isegi kaudselt inimeselaadsel olendil tekkima mingigi kaastunne, kusagil ärkama südametunnistuse viimse appikarje nõrk hääleke? Mis inimesed need on, kes võivad vähimagi kahetsuse ja südametunnistuse piinata hukata terveid riike ja rahvusi, jutlustada päev-päevalt kõige jõledamat perverssust, tallata jalge alla kogu senine kultuur ja ajalugu?

Ja kas tõesti on inimkond nii lootusetult ajupesust läbustunud, et laseb end lammastena ükshaaval lihakombinaadi väravast sisse talutada või mõttetutes sõdades hulgakaupa hukata? Meid on ju mõõtmatuis kordades rohkem kui globalistidest rikkursitasitikaid, me võiksime selle saasta ühiselt lömastada, vägistava, üdini korrumpeerunud ja kuritegeliku võimu purustada. Kas vastus ongi kõigest "määääääääääääääääääääääääääääääää..." ???

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 31. mai 2017, kell 11:39  

Need tundetud vist tulnukad. Vaja luua ühing selle vastu võitlemiseks, ennem ei juhtu midagi!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP