RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 7. mai 2017

Rahvusliku taassünni nimel: Muuta ka Euroopa selliseks identiteedituks

See on see, mida tahetakse teha. Muuta ka Euroopa selliseks identiteedituks, rahvusetuks jne halliks massiks nagu suuresti juba USA ongi. Kui inimesel on usk, sugu, seksuaalne kalduvus, rahvus, oma kultuur vms. siis sellega käib kaasas ka identiteet nt mina kui eestlane, mina kui eesti kultuuriruumi liige, mina kui mees või naine ja juba mul ongi identiteet.
Ohu korral on just identiteet see mis meid kaitseb, mille taha ohuolukorras koonduda. Meenutagem kuidas me käitusime NSVL lõpuaastail - "eestlane olen ja eestlaseks jään ..."

IDENTITEET SEE ON OHT GLOBALISTLIKUS MAAILMAS. Seda tuleb vältida. selle vastu kasutatakse mitmeid nippe. Etnilist puhastust (pagulaskriis, piirideta ühiskond, avatud ühiskond), oleme juba meiegi ajalehtedest lugenud, et sugu olevat kõigest pahade ideoloogide väljamõeldis (seegi identiteet hävitatud), ja kuna sugusid enam pole, siis kepi kellega tahes (seegi identiteet läinud). Religioonide juhid on äraostetud ja kinni makstud - tänapäeval on ohtlik end mõne usurühmitusega siduda. Astud oma arust kristlaseks, aga selle juhid suudlevad moslemitel jalgu. Jõuame nüüd kokkuvõtvalt selle artiklini tagasi. See, JUTT, ET MOSLEMID ISLAMISEERIVAD EUROOPAT ON LOBA, TEGELIKULT TOIMUB SUUREJOONELINE ETNILINE PUHASTUS, MIDA JUHIVAD SOROS JT. GLOBALISTID - OHVRID ON NII EUROOPLASED KUI MOSLEMID. Seda paljuski teineteise rumaluse tõttu.

Kohus trahvis tegelikkust kirjeldanud Prantsusmaa linnapead:
 

Allikas: Facebook


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP