RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. juuni 2017

Martin Helme: meie ühiskonna kõige tähtsam ülesanne on traditsioonilise perekonna tugevdamine

Martin Helme SAPTK korraldatud piketil 26. mail 2017 Tallinna kohtumaja juures. Foto: Veiko Vihuri

Konservatiivse Rahvaerakonna riigikogu fraktsiooni esimehe Martin Helme sõnul tasub vaadata vaid Euroopa ja Eesti iibetrende mõistmaks, et tähtsamat ülesannet kui traditsioonilise perekonna tugevdamine meie ühiskonnal ei olegi.

Kommenteerides Facebookis Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks ettepanekut määratleda põhiseaduses abielu selgelt mehe ja naise vahelise liiduna, kirjutab Martin Helme, et selleks on vaja 21 saadiku toetusallkirja, milleks EKRE fraktsiooni seitsme saadiku toetusest ei piisa.
“Põhiseaduse muudatuse esitamiseks on vaja aga 21 allkirja, mida meil pole paraku kuskilt võtta. Selleks on tarvis toetust mõnelt muult ennast ka konservatiivseks kuulutavalt fraktsioonilt, mida meil seni pole õnnestunud saada,” kirjutab Helme.

“Kui keegi leiab aga, et traditsiooniline perekond ei vaja kaitset, sest ta kas pole enam vajalik või saab niigi ise hakkama, siis tasub vaadata vaid Euroopa ja Eesti iibetrende mõistmaks, et tähtsamat ülesannet kui traditsioonilise perekonna tugevdamine meie ühiskonnal ei olegi.”
“Kõik muud pingutused muutuvad tühiseks, kui me rahvana otsa saame,” nendib Martin Helme ja lisab:
“Ilma traditsioonilise perekonnata, ilma selgete isa- ja emarolliga vanemateta, ilma selleta, et poistest kasvatatakse mehed ja tüdrukutest naised, ei ole võimalik meil iibe surmakeerisest välja tulla. Just kasvatatakse, ise kasvab ainult umbrohi. Ja ilma selge, kompleksse riikliku motivatsioonipaketita ei juhtu see kõik ka.”

“Motivatsioonipaketis peavad olema nii majanduslikud (abikaasade ühisdeklaratsiooni taastamine; lapsi kasvatavate vanemate tulumaksusoodustus; noore pere kodulaenu järk-järguline kustutamine iga lapse sünniga!), väärtuspõhised kui juriidilised. Kui keegi tahab teada, kuidas saada Eestis pensionid normaalseks, siis pikaaegselt toimivaid lahendusi on ainult üks: rohkem eestlasi peab sündima!”
“Põhiseaduse täiendamine on selles komplektis vaid üks, kuid see-eest väga olulise sümboolse väärtusega samm.”

Allikas: http://objektiiv.ee/martin-helme-meie-uhiskonna-koige-tahtsam-ulesanne-traditsioonilise-perekonna-tugevdamine/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP