RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. juuni 2017

MATTI ILVES: LÄÄNEMAAD ON TEGELIKULT SÕJAS ISLAMIGA

Läänemaades tungivad agressiivsed islamistid varjamatult peale, kuid juhtpoliitikud ei taha seda kuidagi tunnistada, et tegelikult on nende maad praegu juba madala intensiivsusega sõjas. Näitaks Pariisis on politseinikele appi tulnud juba eraisikud
Nüüd on see veel väheintsnsiivne sõda, sest edu korral kasvab aga täielikuks konfliktiks ja edu näib islamisõdlasi Euroopa Liidus saatvat.

Eriti lollilt väljendas ennast president Kersti Kaljulaid, kes kuulutas Eesti ilmalikuks riigiks, sest see pidi meid kaitsma ja ka kõiki teisi. Vastupidi, sellega ta seadis osariigi erilise löögi alla, sest islamistid vihkavad uskumatuid veel enam kui juudiusulisi või kristlasi.
Äärmusislamistidele on täisesti vastuvõtmatu, et maailmas eksisteerib riigike, mille president on kuulutanud ise ilmalikuks - see tähendab uskumatuks, sest enamus selle elanikest ei tunnusta tema arvates ühtegi usku.

Reisides islamimaades, ei tohi kunagi ütelda, et oled uskumatu (millisesse usku kuulute, küsitskse teilt kindlasti), igal juhul on parem öelda, et pooldate ristiusku ja olete kristlane.

Valmistuge sõjaks ka Eestis, see ei jää tulemata. Sest praegune valitsus näib eriti islamistidest kvoodipagulasi armastavat ja võtab neid veel üle normigi vastu, nagu jälle president ütles, kohtudes enda ELi ülemustega.
Terrorirünnakud Euroopas.
Kui vaatame kaarti siis näeme, et Poola on nendest pääsenud, sest sealne valitsus ei lase riiki islamipagulasi, ega teisi islamiimmigrante. Samas aga lasevad poolakad ennast E.Liidul seepärast sõimata, sõimaku või karistagu pealegi...

4 kommentaari:

Anonüümne 9. juuni 2017, kell 13:19  

Sellistusku pole olemas - RISTIUSK ! Rist ei ole Jumal !

Anonüümne 9. juuni 2017, kell 15:27  

Mitte millegi uskumine...tähendab USKU millegisse ehk mitte millegisse - ehk usku. Mitte midagi tahtmine tähendab tahtmist. Võta üks ja viska teist. Ühiskond on nagu "Kärbeste jumala" raamatu tegelased - rumalad.

Anonüümne 9. juuni 2017, kell 15:53  

Seelikusabade lenneldes ja kuraasikaid mõtteteri puistav kogemata kombel eesti rahva pukki tõstetud neidis ei adu, et kui on peetud võõramaalastest mehi ja nendega ka järglased soetatud - siis pole ta koht antud rahva eesotsas. Keda ta õigupoolest esindab? Vene mehi? Teiste riikide segarahvusest inimesi? Neidisel puuduvad rahvuslikud tõekspidamised -seda näevad isegi pimedad.

Anonüümne 9. juuni 2017, kell 20:53  

Neidis ongi, viisakalt öeldes -- lihtsalt rumal!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP