RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. september 2017

Martin Helme: peame otsustama, kas jääme EL-i liikmeks või taastame iseseisvuse

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimehe, EKRE riigikogu fraktsiooni juhi Martin Helme hinnangul on Euroopa Kohtu otsus kohustada liikmesriike võtma vastu (majandus)immigrante, jõhker viis võtta ära EL-i liikmesriikide iseseisvus endale kasulike ja põhjendatud otsuste langetamisel.

“Euroopa Kohus, mis on ju loodud Euroopa Liidu enda poolt, pole mitte kunagi langetanud otsuseid liikmesriikide suveräänsuse kasuks, ikka ainult Brüsseli võimu tugevdamiseks. Eesti ei tohi mingil juhul seda otsust tunnistada või selle järgi oma käitumist sättida. Üha selgemaks saab, et euroliidus on ainult üks tee: liitriigi tee, mis muudab liikmesriigid võimuta ja vabaduseta provintsideks. Eesti rahvas pole selleks arenguks kunagi mandaati andnud. Eesti inimesed pole kunagi nõustunud Brüsseli poolt saadetud migrantide, homoabielude, ühtse maksupoliitika ja muu sellise kehtestamisega.

Valik muutub üha selgemaks: kuna meil puudub võimalus muuta EL-i, siis tuleb otsustada, kas me jääme selle liikmeks või taastame täieliku iseseisvuse. Mina pooldan juba praegu viimast,” ütles Helme.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/martin-helme-peame-otsustama-kas-jaame-el-liikmeks-voi-taastame-iseseisvuse/

1 kommentaari:

Anonüümne 10. september 2017, kell 14:19  

Ainuvõimalik algus, et veel midagi päästa, on kiiremas korras lahkuda hukatuslikest "klubidest", siis, võib olla, on veel võimalik rahvana ja riigina ellu jääda. Selleks vajame aga teadlikke otsustajaid, mitte kuritegelike psühhopaatide agendat teenivat marionett-valitsust. Kes soovitavalt saaksid ka aru sellest, et aktiivne viha ja võitlus normist erinevate inimeste vastu või võõramaalaste vastu ei ärata usaldust. Suunaku oma viha põhjusele/põhjustajatele, mitte tagajärjele (sõjapõgenikud). Viha Inimeste vahel, ükskõik mis põhjendusega, on just see seeme, mida globalistid külvavad ja mis täidab suurepäraselt oma eesmärki-lõhub võimaluse ühisrindeks tõeliste hävitajate vastu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP