RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. oktoober 2017

Kutse Objektiivi aastapäevakonverentsile

Lgp Matti Ilves!

Meie uudiste- ja arvamusportaalil OBJEKTIIV, mille 2015. aasta sügisel paljude heade toetajate abil käivitasime, täitus eile teine tegevusaasta.

Selle tähtpäeva tähistamiseks korraldame ka sel aastal väikese konverentsi, mis sedapuhku toimub tuleval reedel, 27. oktoobril kell 13.00 Tallinnas, Okupatsioonide Muuseumis.

Konverentsil keskendume orjameelsuse probleemile, otsides vastust küsimustele sellest, mida orjameelsus endast kujutab, milles see väljendub ning kuidas sellest üle saada.
Nagu mu hea kolleeg Markus Järvi oma nädalakommentaaris selgitab, valisime sellise teema väga lihtsal põhjusel: "See on meie arvates Eesti üks kõige suuremaid vaimseid haigusi, mis ajab lugematuid siirdeid Eesti ühiskonna kõikides kudedes, avaldudes kõige talumatumalt ja häbiväärsemalt meie riigi juhtkonna ja avaliku poliitilise elu tasandil."

Teie kui üks meie sihtasutuse püsitoetajatest olete esimeste seas, kellele konverentsikutse edastan. Kui Teil on võimalik sellest osa võtta, siis olete väga oodatud.
Täpsemat teavet konverentsi kohta leiate Objektiivis avaldatud temaatilisest uudisest:
Ühtlasi palun, et kui kavatsete konverentsist osa võtta, siis palun andke sellest e-posti või telefoni teel meile teada.
Siiralt tervitades
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
PS! Panin just täna Teile posti meie sihtasutuse püsitoetajate programmist rääkiva kirja, mis sisaldab samuti kutset konverentsile. Aga et ma ei tea, kui kiiresti see kiri kohale jõuab, siis mõtlesin info edastada ka e-kirja teel.
______________
Konverentsist võivad osa võtta kõik huvilised.
M.I.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP