RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. oktoober 2017

Malaisia netikommentaatorid nõuavad Rõivase väljaandmist

Taavi Rõivas Postimehe otsestuudios. | FOTO: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eile skandaaliks puhkenud endise peaministri Taavi Rõivase ärivisiit Malaisiasse leidis kajastust ka kohalikus meedias, kus netikommentaatorid nõudsid nii parlamendi asespiikri väljaandmist kui kiitsid tublisid eestlasi aususe eest.

Väljaanne Malaysia Chronicle kirjutab, et Rõivase käitumine oli metsik ning eesti mehed suutsid endast jätta äärmiselt halva mulje.

Pärast visiidi ametliku osa lõppu liikusid delegatsiooniliikmed edasi kohalikku baari, kus nendega liitusid nii Malaisias töötavad eestlased kui visiidil kohatud inimesed.
Väljaanne viitas Eesti meediale, kirjutades, et üks delegatsiooni meesliige kallas joogiga üle naise, kellega ta vestles ja lausus: «Ma tahtsin sind märjaks teha».

Lisaks kajastas ajaleht ka kurikuulsat basseinijuhtumit, kus delegatsiooni liige väidetavalt ühe naise vette lükkas.
Juhtumi märkis ära ka väljaanne Free Malaysia Today, mis tõi välja, et kümnepäevast visiiti juhtinud Rõivas vabandas ebasobiva käitumise eest.

Malaysia Kini refereeris juhtunu tagajärgi põhjalikumalt ja märkis, et intsident tõi kaasa endise parlamendi aseesimehe tagasiastumise.

Allikas: https://maailm.postimees.ee/4274981/malaisia-netikommentaatorid-nouavad-roivase-valjaandmist?_ga=2.47558052.242891412.1507847076-1455690351.1507847074


Kui keegi, kes on reformikate poolt juba e-hääle andnud ja kahetseb nüüd seda, siis minge pühapäeval jaoskonda hääletama. Kehtima jääb see hääl, mille olete andnud valimistepäeval jaoskonnas.
M.I.

5 kommentaari:

Anonüümne 14. oktoober 2017, kell 12:13  

Mine valimispäeval valimisjaoskonda ja muuda ära reformierakonnale antud e-hääl ja avasta, et sellest reformierakonnal e-hääli sugugi vähemaks ei jää.

Anonüümne 14. oktoober 2017, kell 14:38  

Vabandust, et mu küsimus teemasse ei lähe aga kas keegi on Delfi kommentaariumis bannitud? Ma olen juba 3. päev bannitud kommenteerimast anonüümselt. Ja banniti sellepärast, et ma kirjeldasin kaltsu Taavi lõusta...

Anonüümne 14. oktoober 2017, kell 15:57  

Anonüümne1 Siin saidil vist ei ole sellist, nii... (Selle sõna jätan kirja panemata) ..., kes delfit loeb.

Anonüümne 14. oktoober 2017, kell 17:11  

Eelmisele:

Kui sa arvad, et ma loen Delfit toetates teisi Delfbiilikuid või üleüldse toetan Delfit ennast ja nende tsensuuri vereimejatest juutide kommunismi nimel, siis sa eksid.

Anonüümne 14. oktoober 2017, kell 23:51  

Anonüümne1 Ma ei pidanud Sind isiklikult kuidagi silmas, see peaks ka lausest välja tulema. Kõik me eksime ja oleme eksinud, oleme alati mitu korda sattunud valesse kohta enne, kui õigesse satume. Võid edaspidi rahumeeli vaid rahvuslikke saite lugeda, kui delfis ongi midagi lugemisväärset, siis avaldatakse see ka siin ühel või teisel viisil. Ülejäänu peale pole mõtet aega raisata-- võib tunduda põnev-- kuid väärtusetu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP