RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 6. oktoober 2017

Mart Helme: ettevõtjad, katkestage ettevõtlusvaenuliku Äripäeva tellimus!

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe Mart Helme sõnul on tänane Äripäeva valimissoovitust sisaldav juhtkiri niivõrd arulage ja ettevõtjavaenulik, et Helme soovitab kõigil arukatel ettevõtjatel Äripäeva tellimus katkestada.

„Kui ennast ettevõtjate häälekandjaks tituleeriv ajaleht kirjutab, et sotsid ei tea majandusest midagi, eelistavad uue väärtuse loomise asemel olemasoleva ümberjagamist ja piiravad rõõmuga inimeste otsustusvabadust, aga seejärel soovitab ikkagi sotse valida, siis ei jää mul muud üle, kui kutsuda ettevõtlikke inimesi ja äriühinguid üles katkestama Äripäeva tellimus,“ ütles Helme.

„Kui Äripäev kirjutab, et tegelikult ongi õige see, kui sotsid pigistavad ettevõtjaid aina kerkivate maksude ja pidevalt lisanduvate regulatsioonidega, siis on see oma tellijatele ja reklaamiklientidele näkkusülitamine. Sõnum, et padupunased sotsid on kõigest halvast hoolimata paremad kui otsekohene, parempoolne ja rahvuslik EKRE, on lihtsalt sõge.”

Helme sõnul tooks Äripäeva valimissoovituse järgimine kaasa nii ettevõtluskeskkonna kui ka riigi majanduse vältimatu allakäigu, rääkimata multikulti pealetungist. „Kutsun ettevõtjaid üles mitte leppima kvaliteetajakirjanduse jätkuva mandumisega. Parim viis selleks on näidata libameediale punast kaarti ehk lehe tellimine lõpetada.“

Allikas: http://uueduudised.ee/varia/mart-helme-ettevotjad-katkestage-ettevotlusvaenuliku-aripaeva-tellimus/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP