RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. oktoober 2017

MATTI ILVES: VALIMISKAMPAANIA JÕGEVAL

Nende kohalike valimiste eelne aeg on küll Jõgeval läinud väga vaikselt, siiani ma ei ole isegi märganud erakondade plakateid, mida varem on ikka olnud ja ka kodus ei ole mind tülitatud.

Täna aga (laupäeval, 30. septemril 2017) sain alles aru, et valimised on lähenemas. Käisin kesklinnas vaid umbes ½ kilomeetrit ringi ja kohtasin kolme gruppi reformierakondlasi, kes püüdsid mulle pakkuda valimisnänni, ning agiteerisid nende poolt hääletama. Minu jutt nendega jäi aga väga lühikeseks ja ütlesin, et minul on juba kõrini teie liberaalsetest "väärtustest" ja ma valin EKREt.
Üks vana ekrelane (kui ma ei eksi, siis oli see vist isegi endine EKRE linnaorganisatsiooni juht), oli nüüd jooksnud Reformierakonda ja kukkus rõvedalt ähvardama inimesi, et EKRE laseb teid maha, kui veel siin palju kobisete. Reformierakond korraldas asja tõesti ikka suurelt, ette oli veel nähtud mingi alternatiivne kümnevõistlus linna keskpargis...
Reformikad rääkisid kindlas kõneviisis, nagu nemad oleksid juba siin valimised võitnud ja on aeg varsti jälle valitsema hakata.

Õnneks kohtasin agitatsiooni tegemas ka ühte ekrelast ja sain temalt valimite blukleti, oli lausa kandideeriv inimene ise, vist nimega Andrus Raissar - ettevõtja. Nii sain ka teada, kes EKREt meie linnas esindavad.

1 kommentaari:

Anonüümne 2. oktoober 2017, kell 11:45  

Seda valimiseelset pommitamist on küll kurb vaadata. Ainult mõelda kui nad kasutaksid seda raha ja tööaega eesti riigi hüvanguks...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP