RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. oktoober 2017

Rahvuskonservatiivid tegid Rakveres hea tulemuse, LGBT aktivistid jäid volikogu ukse taha

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Lääne-Viru ringkonna esimees Anti Poolamets sai Rakveres kandideerides paremuselt teise tulemuse. Teda edestas vaid reformierakondlane Marko Torm, kes pidas enne kandideerimist aastaid mõjukat maavanema ametit.

Anti Poolamets ütles valimistulemusi kommenteerides: “Olen tulemusega päris rahul, sest saime esinduse nelja omavalitsusse. See on hea platvorm, et järgmistel valimistel juba paljudes kohtades võimule tulla”. Poolamets jättis 399 häälega selja taha ka praeguse linnapea, IRLi kandidaadi Mihkel Juhkami, kes sai 332 häält. Keskerakondlasest Riigikogu liige ning piirkonna esimees Siret Kotka-Repinski sai 173 häält ning senine Rakvere volikogu esimees, Reformierakonna kandidaat Toomas Varek 90 häält.

Üldse sai Eesti Konservatiivne Rahvaerakond Lääne-Virumaal esinduse nelja omavalitsusse – Rakvere linna ja Haljala, Vinni ning Rakvere valda. Rakveres kaotasid sotsid eelmiste valimistega võrreldes kaks kohta ning IRL ühe koha. Lääne-Virumaal sai EKRE üldarvestuses rohkem hääli kui sotsid. Rakvere volikogust jäid välja IRLi liikmest praost Tauno Toompuu, kes oli üks homopropagandistliku LGBT filmifestivali rahastamise peamisi eestkõnelejaid ja sotsiaaldemokraadist festivali korraldaja Keijo Soomelt.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/rahvuskonservatiivid-tegid-rakveres-hea-tulemuse-lgbt-aktivistid-jaid-volikogu-ukse-taha/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP