RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. oktoober 2017

Saksa psühhiaater: Poliitikud ei võta inimeste hirme tõsiselt! Tänased põgenikud ei ole integreeritavad!

Psüühiaater Christian Dogs ütleb Saksamaa avalik-õigusliku televisiooni ZDF (2DF) saates, et poliitikud ei võta kodanike hirme tõsiselt ja lihtsalt ignoreerivad neid vahendab Epoch times.

Igaüks, kes asüülipoliitikat kritiseerib, tembeldatakse kohe "haigeks" või "parempoolseks" (ehk äärmuslaseks). Paljudel uutel Euroopasse tulijatel on väga kõrge vägivallapotentsiaal. Neid võiks võrrelda "aeglaset tiksuva pommiga, mille kohta ei tea kunagi, millal see plahvatada võib".
Peale igat terrorirünnakut öeldakse poliitikute poolt "Me ei karda". See pole muud kui üks tühi sõnamulin. Poliitikud ei võta kodanike muret hetkeolukorra pärast tõsiselt. Ütlusega "Me ei karda", pisendatakse inimeste hirmu ja muret veelgi väiksemaks ja tähtsusetumaks.
Ajakirjanik Ulrich Reitz ütleb, et selle "loosungiga" püütakse inimesi mõjutada, sest siis oska keegi poliitikutelt nõuda vastuseid küsimusele, et millised peaksid olema selle probleemi lahendused. Kui kusagil Euroopas pealinnas taas terrorirünnak toimub, seisavad poliitikud nagu peata kanad ja ei oska olukorraga midagi tarka ette võtta. Neil on samuti hirm! Kõige suurem viga on see, kui poliitikud inimeste hirme tõsiselt ei võta!
Poliitikutel endil pole mitte ainult hirm, vaid nad kasutavad seda hirmu ka oma tarbeks taibukalt ära. Samal ajal, kui Pr. Merkel presenteerib end kui "turvalisuse kehastust", muutuvad inimesed aina ebakindlamaks. Merkel ütleb, et tema ongi "turvalisus" - tegelikult on ta hoopis üks suurimaid "hirmupoliitikast" kasulõikajaid, ütleb ajakirjanik Ulrich Reitz.
Viimastel aastatel ei ole inimesed Saksamaal asüülipoliitika diskussioonist huvitatud, sest kõik kriitikud tembeldatake kohe parempoolseteks (teate küll: natsid, äärmuslased, populistid, rassistid, fashistid jne). See, kes julgeb asüülipoliitikas kahelda, patologiseeritakse kohe või ta pannakse paika, öeldes, et sa oled parempoolne.
Inimesed ei ole seetõttu veel parempoolsed, vaid neil on lihtsalt suur hirm ja nad on muutunud ebakindlateks. Psühhiaater Dogs ütleb, et siis peab tema olema see, kes nendele inimestele turvatunde tagasi annab.
Poliitikud peavad võtma kodanike hirme tõsiselt! Hirm on eelnevalt programmeeritud ja kuulub meie igapäevaelu juurde, sest see samas hoiab meid ka rumalusi tegemast.
Kõige hullem, mis praegu ühiskonnas toimub, on see, et meil kõigil on suur hirm, aga me teeme näo, et meil pole mingeid hirme, ütleb psühhiaater Dogs.
Inimesed tunnevad end poliitika (ja poliitikute) poolt reedetuna!
Viimasel ajal on paljud inimesed pöördunud oma muredega tema, kui psühhiaatri poole. Psühhiaater Dogsi sõnutsi kannatavad inimesed palju raskete ärevushäirete all ega julge kodust lahkuda. Nad tunnevad end väljaspool kodu ohustatuna. Inimesed tunnevad end poliitika poolt reedetuna, kuid mitte keegi ei reageeri inimeste hirmudele, ega tee midagi. Paljud poliitikud, nagu proua Merkel, kes juba kaua võimu juures olnud, ainult räägivad. Nad ütlevad, et midagi peaks ette võtma ja tegema, aga mitte ühtegi sammu sõnadele ei järgne, et praegust hirmu tekitavat olukorda muuta.
Massimigratsioon - sisserändajad ei mõista meie kultruuri ja väärtusi - nad ei ole integreeritavad!
Massiline sisseränne Saksamaale on küsitav, sest need noored mustadest meestest sisserändajad peidavad endas suurt vägivalla potentsiaali. Psühholoogias öeldakse, et inimese isiksus kujuneb välja hiljemalt 20. eluaastaks. Tegelikult kujuneb see välja juba 12. eluaastaks. Peale seda pole ei iseloom, temperament ega isikus enam muudetav.
Tulemas on palju sisserändajaid, kellel on meist täiesti erinevad väärtushinnangud ja arusaamad. Tegemist on aeglaselt tiksuvate pommidega, kes ei mõista meie väärtussüsteeme ja neid ei ole võimalik ka nendeni viia. Ka pagulasteraapia abil pole võimalik neid inimesi muuta, seda tuleb lihtsalt aktsepteerida.
Seetõttu on sisserändajatele korraldatavad integratsioonikursused mahavisatud aeg ja raha ning suur naiivsus. Neid ei ole võimalik integreerida ja seal ei olegi mitte midagi integreerida! Sa võid sisserändajatele küll keelt õpetada, kuid mitte kultuuri, religioossust ega veendumusi, isegi mitte muuta vägivalla potentsiaali.
Alliks: https://pagulaskriis.blogspot.com.ee/2017/09/saksa-psuhhiaater-poliitikud-ei-vota.html
____________
Samuti pole meil võimalik venelaste integratsioon ja nende integreerimiseks kulutatud raha ning aeg on samuti asjata kulutatud, lugege sellest SIIN.
M.I.  

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP