RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 29. oktoober 2017

TAAS KORD VÄGA HEA ARUTLUS JÜRI KUKELT.

100% MINU MÕTTED. Just! Meie oma lapsed, nüüd siis noored, hävitavad meie maa. Kogu kõrgkoolide kaader soosib seda, väheste eranditega. Ja neid erandeid represseeritakse. Hoia suu kinni või oled tööst ilma. Inglise keel ees ja taga. Eesti tudengid peavad õppima osa aineid inglise keeles, sest õppejõud ei suvatse kahes keeles sama loengut lugeda.

Haridusministeerium kiidab selle heaks, see olevat õppejõu otsustada, mis keeles ta loengut peab. Neid noori, kes asjast aru saavad on nii vähe. Ja kust peaksid kõrge moraaliga noormehed endale naise leidma, kui tüdrukutest on saanud ülbed bravuuritarid, kes ei unusta kummi kotis hoida ja kes ise poisile kõigi 4 jalaga selga ja voodisse ronivad. Mõni kuu ühega, siis jälle teisega, siis kolmandaga... Vaba seks. Ainult raha ja kasu loeb. Kõik müügiks, ka oma keha, ja kui soovimatu rasedus tuleb, siis tapame, see on meie inimõigus. Proovige vaid meilt meie inimõigust laste tapmisele ära võtta! Tõesti koledad on need tänapäeva "neiud". Korralikku tüdrukut otsi kui nõela heinakuhjast.

Allikas: Ragnar Küü, Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 29. oktoober 2017, kell 19:59  

Vähemalt hakkab see ebamugav tõde juba laiemalt kohale jõudma. Jah eestlased surevad välja, täna on see praktiliselt kindel. Muidugi ei toimu rahvuse väljasuremine ühe aastaga, isegi mitte kümnendiga, aga just pikaajalisuse ja samal ajal vääramatuse pärast on see nii võigas.

Muidugi, korralikke tüdrukuid on maailmas veel küll ja küll - kuid need ei ole eestlased! Eesti on kaputt.
Vahet pole, kellele meeldib, kellele mitte - fakti see ümber ei lükka.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP