RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. oktoober 2017

Tänagem Urmas Viilmad!

Lgp Matti Ilves!
 
Kindlasti olete viimastel päevadel märganud, millise kirglikkusega on meedias puhutud üles suur skandaal seonduvalt kolmapäeva õhtul ETV eetris olnud saatega “Suud puhtaks”.
 
Ühelt poolt teeb meedia kõik võimaliku selleks, et näidata kangelasena EELK Risti koguduse õpetaja Annika Laatsi, kes esines nimetatud saates kristliku moraaliõpetusega otseselt vastuolevate seisukohtadega ning süüdistas seda õpetust kaitsvaid inimesi südametuses ja halastamatuses.
 
Teiselt poolt on asutud materdama EELK peapiiskop Urmas Viilmad, kes noomis Laatsi EELK esindajana kristliku õpetusega vastuolus olevate seisukohtade esitamise pärast ning ütles selgelt välja, et nii EELK kui kõigi teiste Eesti Kirikute Nõukogusse kuuluvate usuühenduste poolt jagatud arusaamise kohaselt on homoseksuaalsed suhted ebamoraalsed.
 
Seejuures kuulutab Postimees uhkelt, et Annika Laats olevat saanud oma väljaütlemiste tõttu sadu toetuskirju inimestelt, kes tänavad teda julguse eest seista armastuse ja halastuse kaitsel.
 
Mina kutsun aga Teid ja kõiki teisi SAPTK toetajaid võtma hetke aega, et avaldada ka Urmas Viilmale tänu.
 
Seda ei juhtu just tihti, et usuühenduste juhid võtavad avalikult kristlike ja loomuseaduslike moraalipõhimõtete kaitseks sõna, eriti, kui see tähendab vastandumist vaenulikule meediale ja meediaväljaannete poolt kujundatud liberaalsele avalikule arvamusele.
 
Seda enam on tänuväärne, et Urmas Viilma on selgelt ja kindlalt kristliku õpetuse kaitseks välja astunud ning öelnud keerutamata välja, et igasugune toetusavaldus homoseksuaalsete suhete riiklikule tunnustamisele perekonna või abieluna on täiesti vastuvõetamatu.
 
Seega, palun võtke hetk aega, et tänada Urmas Viilmad!
 
Nagu ma toonitasin ka oma temaatilises repliigis meie portaalis Objektiiv, ootavad paljud kristlased usuühenduste juhtidelt just seda, mida Viilma sel korral tegi — nimelt seda, et nad seisaksid selgelt, kindlalt, kompromissitult ja järjepidevalt õigete põhimõtete kaitsel ning annaksid sedasi tegutsedes kristlaskonnale ja kogu ühiskonnale eeskuju.
 
Urmas Viilma aadress on urmas.viilma@eelk.ee.
 
Siiralt tervitades
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

1 kommentaari:

Anonüümne 7. oktoober 2017, kell 15:38  

Tänagem siis kui lööb platsi puhtaks ärataganejast ja selle toetajates puhtaks.
Lihtsalt taunida - seda on vähe, kui jäävad valeõptajad edasi õpetama.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP