RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 3. oktoober 2017

Valimisliit Südamega Tartu: Pressiteade 02.10.2017

Politsei surus valimisliidu Südamega Tartu esindaja rahvusringhäälingust välja

Tänane Raadio 2 "Agenda" Tartu valimisdebatt jäi kiiresti ühe osaleja võrra vähemaks, sest jõustruktuuride abiga eemaldati stuudiost valimisliidu Südamega Tartu esindaja Meelis Kaldalu.

Kaldalu sõnul püüti teda alguses küll sõnadega veenda, kuid lõpuks kulmineerus konflikt konkreetse tõuklemisega. "Mulle üritati selgeks teha, et pole ilus naisi lüüa ja et andku ma parem heaga alla, aga lõpptulemusena lükati mind stuudiost jõuga välja," selgitas Kaldalu. "Müts ja sall jäidki maha."

Kaldalu paarimees, olukorda jäädvustada püüdnud fotograaf Reio Laurits sai samuti kärmelt hundipassi. "Olen igasugu tagakiusamist kogenud, kuid selline käitumine maksumaksja rahade eest ülal peetavas raadiojaamas on täiesti ennekuulmatu," kinnitas ta. Vaimseid kannatusi kogesid kohapeal ka linnapeakandidaat Erkki Hüva ja abilinnapeakandidaat Uuno Pungar. "Mina Raadio Kahte enam ei kuula," lubas Pungar.

Raadio selgituse kohaselt ei lubatud Kaldalu valimisliitude ja parlamendiväliste erakondade debatile, sest sinna olid oodatud vaid nimekirjade esinumbrid. Südamega Tartu esinumber, südamehaigusega kimpus olev dissident Mart-Olav Niklus ei saanud aga tervislikel põhjustel (pikalt oodatud arstiaeg) kaasa lüüa ning volitas end esindama nimekirjas järgmise ehk Kaldalu. "Jõhker käitumine," kõlas Nikluse hinnang. "Mis vahet seal on, kes konkreetselt meie nimekirja debatil esindab? Usaldan neid poisse sajaprotsendiliselt."


Lisainfo:

Meelis Kaldalu +372 5552 1619
Reio Laurits + 372 5550 0948
Uuno Pungar +372 5889 9383
Mart Niklus +37 2742 2590
 
Allikas: meil

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP